English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Prestasjonen er knallgod
Skrevet av Thomas Myren, 8. juli 2017, 18:37

Kåre Ingebrigtsen gledet seg over at Rosenborg slo tilbake mot Sandefjord.

- Det var viktig for oss. Vi syns at prestasjonen er knallgod fram til 4-0. Vi slipper til én målsjanse i 1. omgang, og den kommer på 4-0 når Kastrati lobber over, innleder Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- I 2. omgang er vi solide hele veien. Vi skaper langt flere målsjanser i 2. omgang, og det har med å gjøre at vi var såpass flinke i 1. omgang: Vi mørnet dem og hadde bra tempo på ballen.

- Det er ikke alltid at publikum syns det er ålreit, men vi vet at når de er ni stykker på 20 meter, så vil det ta tid. Det handler om å gjøre ting enkelt.

- Jensen scoret sitt første seriemål, og du fikk også mål fra en del av de andre som du ønsker skal score.

- Mike og Pål gjør begge en god match. Det er litt i overkant at Hedenstad får to, men i dag kommer han framover. Relasjonene begynner å sette seg mer og mer, og da ser du hvor gode fotballspillere det er.

- Vi har god struktur defensivt og slipper til lite. Når vi har det, har vi også god struktur offensivt. Da angriper vi sånn som vi skal angripe, slik som vi ser på førstemålet. Vi er fire-fem stykker i boksen, og da er det vanskelig å plukke ut folk. Vi får store målsjanser.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Prestasjonen er knallgod» i forumet! Diskutér «- Prestasjonen er knallgod» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb