English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi skal ha tre poeng
Skrevet av Thomas Karlsen, 7. juli 2017, 19:26

Rosenborg er i det minste i ferd med å finne hjemmeformen og går naturligvis for tredje seier på rad på Lerkendal.

VS.


- Vi skal ha tre poeng hjemme mot Sandefjord. Det er opp til oss å spille den fotballen som vi kan spille, og da skal vi vinne denne kampen, slår Birger Meling fast.

Strømsgodset og Sogndal ble slått på hjemmebane i juni. Derimot er det to måneder siden forrige borteseier i Sarpsborg. Mandag kveld reiste Rosenborg hjem fra Nordmøre med skuffende 3-3 etter å ha ledet 2-0 ved pause.

- Nå har vi begynt å score mål framover, det er jo veldig positivt. Så var det litt smårusk defensivt mot Kristiansund til tider, men det skal vi klare å rette opp i, tror Meling.

- Hva må gjøres for å unngå å slippe inn så lette mål som mot Kristiansund?

- Vi får prøve å være enda mer fokuserte i det vi gjør og ikke slippe dem til for lett på sidene og i boksen. Da skal det løse seg.Rosenborg har igjen valgt å være hemmelighetsfulle og har fortsatt ikke oppgitt kamptroppen mot Sandefjord. Trolig får noen reserver slippe til. Mushaga Bakenga kan være en kandidat. Samtidig kan Mike Jensen, Pål André Helland og Nicklas Bendtner alle være med fra start igjen.

Jørgen Skjelvik har prestert godt i sin gamle rolle som venstreback, og det er ikke helt gitt at Meling får tilbake plassen sin etter to kamper med karantene.

- Jeg føler at jeg har hatt to gode uker med trening. Det er selvfølgelig kjipt ikke å få være med på kampene, men sånn ble det da jeg klarte å takle meg ut av det, konstaterer Meling.

- Har du fått bygd grunnlag for en travel og kamprik høstsesong?

- Ja, jeg føler at jeg har manglet litt grunnlag tidligere. Nå føler jeg at jeg har fått lagt inn noen gode uker med trening. Forhåpentligvis får jeg en stigning i form utover.

Avspark på Lerkendal er klokka 15.30. Max viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi skal ha tre poeng» i forumet! Diskutér «- Vi skal ha tre poeng» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb