English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hvem blir midtbaneanker?
Skrevet av Thomas Karlsen og Thomas Myren, 7. juli 2017, 06:55

Rosenborg gjør forandringer på laget mot Sandefjord. Anders Konradsen kan bli flyttet tilbake på sentral midtbane.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Nordlendingen mistet alle tre seriekampene i juni etter leggstrekken mot Vålerenga. Han var tilbake i Kristiansund, men spilte da indreløper fordi Mike Jensen ble hvilt fra start etter å ha gitt seg tidlig mot Sogndal med lårplager.

- Jeg trives bra både som indreløper og sentral midtbane. Det var artig å spille indreløper - i hvert fall i førsteomgangen, syns Konradsen, som mange i praksis trodde hadde avgjort kampen med sitt 2-0-mål.

Marius Lundemo har startet seks av de siste åtte seriekampene og fått sitt Rosenborg-gjennombrudd. Spørsmålet er om han nå må gi fra seg plassen sentralt.

Konkurrenten Konradsen har vært satset på som midtbaneanker siden Ole Selnæs ble solgt til St. Etienne. Han føler ikke det er noe prestisjetap dersom han framover også blir brukt som indreløper.

- Jeg føler meg egentlig ganske bra på begge plassene. Så lenge at man får litt tid før kamp til å innstille seg på hvilken rolle man skal spille i, så går det fint for min del, mener Anders Konradsen.

Det gjenstår å se hvilket lag RBK stiller med på lørdag. Det er ventet at noen reserver får prøve seg, for at nøkkelspillere skal få hvile seg til den første kampen mot Dundalk i kvalifiseringa til Champions League.

Birger Meling har hatt ufrivillig pause etter utvisninga i Haugesund, mens Nicklas Bendtner ikke fikk starte etter velferdspermisjonen forrige helg. Begge er aktuelle igjen nå, i likhet med Pål André Helland som sist ikke tok noen sjanser med stiv lyske og hofte.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hvem blir midtbaneanker?» i forumet! Diskutér «Hvem blir midtbaneanker?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb