English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er Rosenborg-land
Skrevet av Thomas Myren, 2. juli 2017, 14:35

Sjøl om Kristiansund nå har eget lag i eliteserien, tror Kåre Ingebrigtsen på fortsatt solid støtte på Nordmøre.

VS.


- Det blir artig! Det er Rosenborg-land og voldsom interesse der. Det er en ny plass for oss, og når vi kommer regner jeg med at det blir "hurra meg rundt" og utsolgt, smiler Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Seriekampen på mandag blir den første mot Kristiansund BK, som i 2008 overraskende vant innbyrdes cupmøte. RBK har tidligere spilt flere kamper mot Clausenengen og KFK.

- For oss handler det å ta med oss det som vi gjorde mot Sogndal og gjøre det samme i Kristiansund. Det har vært litt opp og ned for oss hittil i sesongen. Det handler om å få litt stabilitet på det nivået vi ønsker å være, slår Ingebrigtsen fast.

- Hva fungerte offensivt sist?

- Det som var bra med oss mot Sogndsl var at vi var tålmodige. Sjøl om alle tror at vi skal sprige ut på og rundspille Sogndal fra første minutt, så er det ikke sånn i eliteserien. Det er jevnere enn som så.

- Vi gjorde det som vi har brukt å gjøre det de to siste årene: Vi hadde bra tempo på spillet og bra struktur. Så sleit vi ut Sogndal. Da vi scoret i det 60. minutt var det liksom ikke noen vei tilbake for dem.

- Det er sånn som vi har gjort det tidligere, og det er sånn som vi ønsker å ha det: Vi ønsker å være tålmodige. Vi kontrollerte kampen veldig bra. Jeg tror de skapte én målsjanse, og da begynner vi å være der som vi skal være.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Endelig var det mye innlegg.

- Ja, vi kom framover med mye folk, og vi angrep både utvendig med backene og innvendig med kantene og indreløperne.

- Men så har fotballen endret seg: Det scores ikke fryktelig mye på innlegg - i hvert fall ikke utenfra 16-meteren. Så det handler om å komme seg innenfor 16-meteren og få slått innlegg eller ut 45 grader. Og det syns jeg vi var flinke til, sier treneren.

Det gjenstår å se hvilket lag Rosenborg stiller med i Kristiansund. Birger Meling er fortsatt ute med karantene etter utvisninga i Haugesund. Alex Gersbach er tilbake fra prøve-VM i Russland, noe som kan borge for at Jørgen Skjelvik skyves tilbake i midtforsvaret på bekostning av Johan Lædre Bjørdal.

Nicklas Bendtner har fått treningsfri i dag på grunn av deltakelse i bryllup, noe som kan gi Matthias Vilhjalmsson startplass som spiss.

Anders Konradsen har friskmeldt seg sjøl etter leggstrekken mot Vålerenga. Det gjenstår å se om han starter - og i hvilken posisjon. Mike Jensen måtte gi seg med lårproblemer mot Sogndal, og det er mulig at Konradsen kan utgjøre indreløperpar sammen med Fredrik Midtsjø.

Pål André Helland sliter med stiv lyske, og blir ikke med i troppen.

Avspark i Kristiansund er klokka 19. Max sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er Rosenborg-land» i forumet! Diskutér «- Det er Rosenborg-land» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb