English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det skal smelle
Skrevet av Thomas Karlsen, 17. juni 2017, 23:50

Tore Reginiussen har kommet seg etter sammenstøtet mot Tsjekkia og er klar for å krige i Haugesund.- Det kjennes bra ut. Det har vært ei bra treningsuke. Etter at vi har fått folk tilbake fra diverse landslag, har vi hatt noen økter med veldig bra kvalitet. Så nå tror jeg at vi er klare for at det skal smelle i morgen, lover Reginiussen.

- Hvordan har dagene vært etter smellen i hodet?

- Det har gått fint. Jeg trappet opp litt gradvis og fikk undersøkt det grundig. Det så fint ut. Nå er blåøyet stort sett borte og hevelsen har gått ned. Så jeg er klarert for kamp i morgen. Jeg regner med at jeg er klar når dommeren blåser.

- Du har sting ved øyet.

- Han (legen) sydde et par-tre små sting bare for at det ikke skulle blø så mye. Det var ikke noe alvorlig. Synet er fint igjen. Det var det som var hovedproblemet.

- Hva venter i Haugesund?

- Det er tøft og fysisk bra lag. De har enkeltspillere som kan gjøre det lille ekstra. Så vi er obs på dem. De har ikke hatt den beste sesonginnledninga i år, men tidligere år har de vist at de er der oppe. Det er alltid en tøff plass å komme til i Haugesund og spille der. Det er ofte litt regn og vind i tillegg - og bra med trykk fra tribunen. Så det blir ikke noen enkel kamp. Men vi reiser dit for å ta tre poeng.

- Hvordan er det å spille med Skjelvik kontra Strandberg og Eyjolfsson?

- Det er vanskelig å sammenligne sånn. De er forskjellige spillertyper og har forskjellige ferdigheter. Men Skjelvik er en veldig hurtig spiller og har en bra venstrefot. Så det blir en litt annen type enn de andre. Jeg syns det har funket bra sammen med ham. Men alle tre er veldig, veldig bra spillere.

- Merker du at han nå spiller på én posisjon?

- Det er klart at det er en kjempefordel å få en plass der du får jobbet over tid og får flere kamper. Hvis du skal bytte hver kamp, så blir det fort mye forskjellig å forholde seg til - med ulike arbeidsoppgaver. Jeg tror det alltid er en fordel å ha én plass.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det skal smelle» i forumet! Diskutér «- Det skal smelle» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb