English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Gjør det godt som bindeledd
Skrevet av Thomas Myren, 12. juni 2017, 06:57

Marius Lundemo er endelig i gang med Rosenborg-karrieren - og får skryt fra lagkapteinen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Marius har spilt kjempebra i de siste tre kampene etter at Konradsen ble ute. Det er fint at vi har så god konkurranse på alle plassene. Hvis en går ut, får vi bra kvalitet inn, slår Mike Jensen fast overfor rbkweb.no.

- Det er positivt, og det gir selvtillit at vår stall er så god. Hvis det er en som har karantene eller er skadet - eller hvis noen er litt sliten, så kan alle komme inn og bidra med det samme.

- Hva er egenskapene til Lundemo på sentral midtbane?

- Han er ekstremt duellsterk - først og fremst i luften. Han springer mye og er veldig sikker med ballen. Også har han egentlig bra fart: Du ser det i de raidene som han tar.

- Men først og fremst skal han være et bindeledd, og det gjør han godt. Han er meget sikker med ballen, og ligger og "screener" foran forsvaret. Han skal ha stor skryt for at også vårt press fungerer så bra.

- Han har mange hurtige avleveringer.

- Han har får laget noen trekanter med de to midtforsvarerne, slik at de får trædd ballen opp til indreløperne. Det har han en stor andel i.

- Også har han en god skuddfot.

- Ja, det skuddet mot Strømsgodset hadde fortjent bedre - et fantastisk skudd!

- Det er godt å ha ham i gang?

- Det har vi bare gått og ventet på. Han fikk en litt dårlig start i Rosenborg med den skaden som dro med seg inn i pre-season. Jeg syns han har vært bestemann når vi tidligere år har møtt Lillestrøm. Han har et veldig stort potensial - spennende!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Gjør det godt som bindeledd» i forumet! Diskutér «- Gjør det godt som bindeledd» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb