English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Utrolig frustrerende
Skrevet av Thomas Karlsen, 21. mai 2017, 11:29

Marius Lundemo fikk spille sentralt på midtbanen i hjemmedebuten, som endte med skuffende poengdeling mot gamle lagkamerater.- Det var deilig å få sjansen. Jeg gledet meg før kampen, og det kjennes helt OK. Men jeg håper at det kommer flere muligheter. Da skal jeg komme meg i bedre form, lover Lundemo.

- Er det fotballformen det skorter på for din del?

- Ja, jeg føler at jeg mangler litt punch og trykk i bevegelsene og litt på orken. Det mangler også litt selvtillit: Jeg har ikke spilt så mye på lang tid, så jeg trenger å komme i gang.

- Hvordan var det for deg å spille mot Lillestrøm?

- Litt spesielt var det. Jeg var der i tre år og kjenner veldig mange på laget. Men når kampen er i gang, glemmer man det helt.

- Dere er veldig skuffet i dag.

- Det er en for dårlig kamp igjen. Det er små perioder der vi får ballen til å gå ordentlig og skaper ting, men det er for lite - spesielt etter 1-0-scoringa.

- Ingebrigtsen sier at dere blir for redde for å slippe inn mål.

- Jeg forstår at det kan se sånn ut. Jeg tenker at vi bare skal kjøre på etter goalen, men det ser ut som om vi blir litt engstelige. Vi tør ikke å spille sånn som vi gjorde før 1-0-scoringa. Vi lar dem presse oss. Det er skuffende.

- Det ble mål i mot på dødball.

- Det er Frode (Kippe) som er der. Han er veldig vanskelig å passe på, men det er ham vi har hovedfokus på defensivt, når vi skal hindre dem i å score. Så det er utrolig frustrerende å se at han får headet den corneren inn.

- Men når de får så mange cornere er det ikke så lett å forsvare seg. De er ganske tunge på dødballer. Men det er et irriterende mål.

- Det er tredje kampen på rad uten seier.

- Jeg merker på stemninga at det ikke er noe kult. Alle må stå samlet, og så må vi jobbe på og trene godt. Vi må backe hverandre. Så skal vi få det til å bli bedre.

- Kan det være bra å møte et lag fra lavere divisjon i neste kamp på Tynset?

- Det kan det være. Vi kan spille på oss selvtillit og få ting til å flyte. Vi får egentlig ta det som en Tippeliga-match og levere ordentlig.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Utrolig frustrerende» i forumet! Diskutér «- Utrolig frustrerende» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb