English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Forandringer på laget mot Tromsø
Skrevet av Thomas Myren, 15. mai 2017, 19:29

Rosenborg har flere førstevalg tilgjengelige igjen. Samtidig kan noen reserver få oppleve festkvelden.

VS.


- Nå spiller vi kamper lørdag, tirsdag og fire dager etterpå. Så spiller vi cup, seriekamp og cup igjen. Nå kommer vi til å rullere og få benyttet alle spillerne, slår Kåre Ingebrigtsen fast overfor rbkweb.no.

- Det er en fordel for oss, som har en så brei stall. Vi kan bytte på laget uten at det gjør noe med kvaliteten på laget, hevder treneren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Milan Jevtovic er tilbake etter å ha sonet karantene i to kamper etter utvisninga i Sarpsborg. Pål André Helland er friskmeldt etter lyskeplagene, og kan dermed bokføre sin første 16. mai-kamp som Rosenborg-spiller.

Det kan bety at Elba Rashani må nøye seg med benken. Vingen fikk som innbytter på lørdag sine første minutter siden lårstrekken i Sandefjord.

André Hansen var ikke kampklar mot Stabæk etter å ha fått ei flenge i høyreleggen mot Brann. Spørsmålet blir om RBK velger å benytte keeperen igjen allerede i morgen.

I april røpet Kåre Ingebrigtsen at han ser for seg å bruke to faste stopperpar. Det kan innebære at både Johan Lædre Bjørdal og Jacob Rasmussen slipper til, mens førstevalgene Tore Reginiussen og Jørgen Skjelvik blir hvilt.

- De har vært solide. Men vi har også vært solide de gangene vi har spilt med Johan og Jacob, slik som da vi var i Bergen - vi slapp til svært lite. Så vi kommer definitivt til å gjøre forandringer i backrekka framover, slår Ingebrigtsen fast.

Mike Jensen, Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø og Nicklas Bendtner har spilt mye, og Mattias Vilhjalmsson, Marius Lundemo og Mushaga Bakenga er mulige vikarer for noen av dem. Erlend Reitan og Alex Gersbach er alternativer til Vegar Eggen Hedenstad og Birger Meling som sidebacker mot Tromsø.

- Vi får se hvor mye Stabæk-kampen kostet; hvor restituerte folk er. For vi må ha folk som er 100 prosent tilbake og kan spille 16. mai, kommenterer Ingebrigtsen hemmelighetsfullt.

Avspark på Lerkendal er klokka 20. Max viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Forandringer på laget mot Tromsø» i forumet! Diskutér «Forandringer på laget mot Tromsø» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb