English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Østbø i mål mot Stabæk
Skrevet av Thomas Myren, 12. mai 2017, 20:22

Arild Østbø blir vikar mellom stengene til Rosenborg på Nadderud.

VS.


- Han har stått fotballkamper før - også i eliteserien. Han har også vært god mot oss, så det fins ikke bekymring. Når vi henter folk til Rosenborg, så vet vi at de er gode nok til å spille i eliteserien. Og han er god nok til å være her, slår Kåre Ingebrigtsen fast overfor rbkweb.no.

- Han kom seg fint inn i kampen etter det første utsparket mot Brann.

- Klart det. Han kom iskald fra benken. Du skulle ha sett meg eller deg "lefse" til ballen - da måtte vi ha blitt båret av etterpå! Det er ikke enkelt å komme inn med null forvarsel når du har sittet i nesten én time i seks grader.

Førstevalget Hansen blir med som reserve, sjøl om leggskaden har hindret ham fra mer fellestrening enn den rolige økta i ettermiddag.

- Han var også litt ute i går. Han får rørt seg litt, men såret trenger noen dager på å gro. Det er ikke så lenge siden forrige kamp, konstaterer treneren.

- Han er likevel i form til å være med i troppen?

- Ja, ja. Det er noen sting som skal gro, så alt annet er bra.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Pål André Helland er som forventet uaktuell etter lyskeskaden på søndag. Håpet er at han kan spille igjen mot Tromsø 16. mai.

Elba Rashani er derimot friskmeldt etter lårstrekken i Sandefjord og er med i troppen. Men trolig blir Fredrik Midtsjø vingvikar, slik som i 2. omgang mot Brann.

- Fredrik gjør det bra som ving både defensivt og offensivt. Han tar seg forbi folk, og i gjenvinninga er han strålende. Han har spilt der før og spilt gode kamper der, skryter Ingebrigtsen.

- Det er nok ikke drømmeposisjonen hans, men det er bedre enn å spille venstreback mot Steaua!

- Dere tar med dere en del sjøltillit fra Brann-kampen til Bekkestua?

- Ja, vi tar med oss masse sjøltillit fra den serieåpninga som vi har hatt. Vi er vanskelige å score på, og vi skaper alltid målsjanser. Vi er i bra framgang, så vi gleder oss!


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Et gjenstående spørsmål er hvordan midtbanen blir komponert mot Stabæk. Gitt at Midtsjø blir skjøvet fram i angrep, er trolig Matthias Vilhjalmsson nærmere startplass enn en kamprusten Marius Lundemo.

Så gjenstår det å se om islendingen spiller sentralt eller som indreløper. At Konradsen har samarbeidet godt med midtstopperne denne våren, kan borge for at Vilhjalmsson blir indreløpervikar.

Milan Jevtovic har ennå karantene etter utvisninga i Sarpsborg, og Mushaga Bakenga fortsetter dermed som venstreving.

Avspark på Nadderud er klokka 16. Max viser kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
Arild Østbø

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Jørgen Skjelvik - Birger Meling

Mike Jensen - Anders Konradsen - Matthias Vilhjalmsson

Fredrik Midtsjø - Nicklas Bendtner - Mushaga Bakenga

Reservene blir i så fall: André Hansen, Erlend Reitan, Johan Lædre Bjørdal, Jacob Rasmussen, Alex Gersbach, Marius Lundemo og Elba Rashani.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Østbø i mål mot Stabæk» i forumet! Diskutér «Østbø i mål mot Stabæk» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb