English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kåre vet at jeg er klar
Skrevet av Thomas Karlsen, 11. mai 2017, 19:15

Erlend Reitan er sikker på at han snart får sin første seriekamp for sesongen.- Jeg føler meg trygg på at sjansen min vil komme. For meg handler det bare om å prestere på trening og være tålmodig. Så vet jeg at jeg kommer til å få kamper etter hvert, slår Reitan fast.

- Det har kommet to nye sidebacker. Også Meling fikk spilletid på høyreback da Hedenstad ble skadet. Hvordan ser du på konkurransen?

- Jeg var litt uheldig som var ute av troppen da Vegar ble skadet, det var litt vanskelig å forutse sånt. Jeg hadde mest sannsynlig kunnet starte seriesesongen min mot Aalesund.

- Birger og Vegar er to veldig gode spillere. Vegar, som først og fremst er høyreback, er en god spiller med litt andre kvaliteter enn meg. Jeg syns vi jobber godt sammen på trening, og jeg lærer en del av ham. Jeg tror det kan bli bra.

- Du fikk årsdebuten din mot Strindheim i cupen. Føler du at du er i gang?

- Sånn halvveis. Det var litt så som så med nivået som var der. Også var det litt vanskelige omgivelser på Strindheim. Jeg går vel egentlig og venter på å komme skikkelig i gang på A-laget i år.

- Du debuterte i serien med mål mot Start i fjor høst.

- Det var helt utrolig. Jeg sitter fortsatt og søker fram sammendraget på TV2 når jeg kjeder meg. Det var en fantastisk erfaring, som jeg tar med meg videre.

- Neste seriekamp mot Vålerenga ble ikke særlig dårligere.

- Skal jeg være helt ærlig, var det nesten enda artigere. For da var det stappfullt og festfotball fra start til slutt. Det var en sinnssyk bra kamp av oss. Sjøl om serien var avgjort, var det skikkelig artig.

- Da òg ble det mål.

- Det var bare etter et par-tre minutter. Det var helt sinssykt!

- Målsnittet ditt vil nok bli dårligere i år.

- Man må tenke gjennom hva som er arbeidsoppgavene til en høyreback: Det er ikke først og fremst å score mål. Men jeg har vist overfor meg sjøl at jeg kan bidra litt offensivt hvis jeg får lov til det.

- Du har derimot beholdt statistikken din med to mål på tre kamper for RBK2 i vår.

- Ja, jeg har fått et par nettkjenninger der. Det er artig. Det var nesten mot Blink òg - det var synd!

- Hvordan er formen din?

- Jeg følte meg ekstremt bra i hele vinter. Jeg har muligens aldri følt meg så bra i hele karrieren. Jeg håper at jeg får slippe til snart og vist hva som bor i meg.

- Det blir veldig mange kamper framover i mai, så sjansen er stor for at du får slippe til?

- Jeg håper det. Du får ta spørsmålet til Kåre, men han vet at jeg er klar. Så det er jeg ikke noe bekymret for.

- Hvor langt bak Hedenstad i køa føler du at du står?

- Jeg har fått tydelige signaler på at jeg er nummer to. Men det kan jeg leve godt med, så lenge at jeg blir brukt de gangene Vegar ikke spiller.

- Hva skiller dere mest? Erfaring?

- Det er jo det. Han har noen flere år bak seg. Han har spilt i Tyskland, og det er klart at han har noen kvaliteter som jeg ikke har ennå. Og det er naturlig, tenker jeg.

- Hvor lenge ser du for deg å være nummer to på høyrebacken?

- Sånn som det har vært til nå, at jeg er ute av troppen når alle er friske og må spille RBK2-fotball, går over en liten periode. Det er klart at jeg ikke kan leve sånn resten av karrieren, men jeg er ganske trygg på at det ikke blir sånn som dette hele tida.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kåre vet at jeg er klar» i forumet! Diskutér «- Kåre vet at jeg er klar» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb