English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Må bli flinkere til å hekte på Nicklas
Skrevet av Thomas Myren, 6. mai 2017, 13:38

Rosenborg arbeider med samspillet mellom indreløperne og den nye midtspissen.

V


- Det er en grunn til at indreløperne skal stå så høyt. Som regel spiller vi mot to på midten, og da ønsker vi at de to hos motstanderen velger hvem de skal ta. For vi er i overtall, og da blir det én ledig. Derfor ønsker vi å flytte indreløperne opp i mellomrommet, forklarer Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- Når vi kommer fram med en stopper, må én av de sentrale spillerne deres gå ut på stopperen. Vi ønsker å velge etter at motstanderen har valgt.

- Er det likevel en fare for at indreløperne nesten kommer opp i angrepsrekka?

- Nei, hvis vi klarer å utnytte det, blir vi i overtall et ledd lengre opp. Det er der vi må bli enda flinkere til å hekte på Nicklas. Hvis vi hadde truffet Nicklas like ofte mot Aalesund som mot Sarpsborg, hadde Nicklas spilt gjennom både "Midtsj" og Mike alene med keeper flere ganger. For da står vi der tre mot to sentralt i banen.

- Det er slike detaljer som mangler i øyeblikket?

- Ja, det handler om å bli bedre kjent med Nicklas og utnytte disse tingene. Samtidig har ikke presisjonen vår vært helt optimal. Når vi får det til, blir det veldig bra. Mulighetene og rommene er der - og vi kikker etter dem, men vi har ikke vært presise nok.

- Nå venter Brann på Lerkendal.

- Vi tenker ikke annerledes. Uansett om det er Brann eller Aalesund ønsker vi å gå ut og styre, ta tak og dominere matchen. Brann har sikkert en plan, men utgangspunktet vårt er at vi skal ut og kjøre.

- Hvorfor blir dette en bedre hjemmekamp enn mot Aalesund?

- Det er fordi vi har fått noen dager til. Vi har blitt bedre. Vi så langt bedre ut mot Sarpsborg, og det kommer vil til å ta med oss. Det er små marginer i fotball.

- Så vet alle at det er vanskelig å bryte ned lag som ligger lavt, er disiplinerte og godt organiserte. Om flere enn meg så Tottenham mot West Ham i går, så skjønner man at det ikke er bare-bare. Vi får håpe at vi får scoret på dem, slik at de må framover.

- Dere venter Rashani tilbake fra strekkskaden om ukes tid?

- Det er ikke satt noen dato, men han er i klar bedring. Vi håper at han er med og trener litt mer i neste uke. Så får vi se hvor fort vi skal bruke ham. Det er viktig for oss å få ham 100 prosent frisk. Fra 13. mai av så smeller det jevnt og trutt, konstaterer treneren.

Mushaga Bakenga erstatter Milan Jevtovic, som fikk rødt kort i Østfold. Ellers blir det trolig ingen forandringer på laget, siden at Pål André Helland er friskmeldt etter lårkrampa. Erlend Reitan kommer inn i kamptroppen.

Avspark på Lerkendal er klokka 20. TVNorge viser kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Jørgen Skjelvik - Birger Meling

Mike Jensen - Anders Konradsen - Fredrik Midtsjø

Pål André Helland - Nicklas Bendtner - Mushaga Bakenga

Trolige reserver: Arild Østbø, Erlend Reitan, Johan Lædre Bjørdal, Jacob Rasmussen, Alex Gersbach, Marius Lundemo og Matthias Vilhjalmsson.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Må bli flinkere til å hekte på Nicklas» i forumet! Diskutér «- Må bli flinkere til å hekte på Nicklas» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb