English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Aldri lett å møte lag som har slitt
Skrevet av Thomas Karlsen, 16. april 2017, 20:34

Vegar Eggen Hedenstad er litt usikker på hva Rosenborg kan forvente av Viking.- I hver kamp vi skal spille, er vi favoritter. Det kan vi leve ganske godt med. Viking har hatt en litt trå start på sesongen med litt stang ut, men de har et godt lag fortsatt. Å spille borte på Viking stadion er aldri lett. Så man skal ikke tro det er noen "walk in the park". Men vi håper selvfølgelig å komme seirende ut av kampen i morgen, innleder Hedenstad til rbkweb.no.

- Er det pluss eller minus for Rosenborg at Viking har tre tap på rad?

- Godt spørsmål! Det kan jo være at de virkelig har lyst til å vise seg fram, at de føler at det er kniven på strupen og at de virkelig må gi jernet. Det er aldri lett å møte lag som har slitt litt.

- Samtidig har de kanskje ikke den selvtilliten som vi har om dagen. Men det kan slå begge veier. For bak resultatene deres har det vært litt som har vært OK. Det blir nok tøft i morgen òg.

- Hvordan er formen?

- Formen er fin. Vi hadde noen dager etter Molde-kampen der vi fikk litt fri. Vi har slappet av og hatt litt påskeferie. Påskeværet har kommet, og vi har trent bra mot slutten av uka. Vi er klare for match i morgen. Det blir godt å spille mot Viking nå.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Du har én av dem som har spilt alle fire kampene hittil. Kjente du det på kroppen mot slutten?

- Ja, jeg gjorde det. Men en annen side kjentes kroppen egentlig bedre ut mot Molde enn det den gjorde mot Odd og Sandefjord. Så dagsformen svinger litt. Men det kjennes som om jeg tåler kampprogrammet, og det lover jo godt for sesongen.

- Hvordan ser du på konkurransen med Erlend Reitan?

- Erlend var god i oppkjøringa. Jeg merker at han puster meg litt i nakken. Han er fortsatt ung, og kommer til å få mye spilletid i årene som kommer. Det er bra at vi har konkurranse om plassene - ikke bare på høyrebacken, men også generelt. Konkurranse gjør at man gir litt ekstra på trening, at man viser seg fram hver dag. Det er viktig!

- Men du føler at du har god kontroll på plassen på laget?

- Kontroll og kontroll. Jeg håper å spille så mye som mulig, men vi er helt avhengige av å ha en stor og brei tropp. For det kommer til å bli mye kamper. Da er det flere som kommer til å få spille. Det er sånn det er, og det er sånn det skal være.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Aldri lett å møte lag som har slitt» i forumet! Diskutér «- Aldri lett å møte lag som har slitt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb