English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg har tidligere blitt for komfortabel
Skrevet av Thomas Karlsen, 5. april 2017, 07:57

Elba Rashani liker at konkurransen i Rosenborg-angrepet har blitt enda større.

VS.


Kosovo-vingen vikarierte for Pål André Helland i mesterfinalen mot Brann forrige onsdag, og er het kandidat til å få samme oppgave i Sandefjord i kveld.

- Vi har en bra stall med masse kvalitet. Da er veldig viktig å utnytte det. Jeg er utrolig glad for at det er sånn, at det er konkurranse over alt. For jeg har vært i en situasjon tidligere der jeg har blitt litt for komfortabel med situasjonen, der jeg vet at jeg får spille uansett. Det ville jeg komme meg så fort som mulig vekk fra, slår Rashani fast overfor rbkweb.no.

- Jeg liker meg mye bedre når jeg alltid må kjempe på trening. Noen ganger er det sånn at den som per dags dato er nummer to, blir nummer én til slutt. Det kommer av "hard work".- Hvordan har vinteren din vært?

- Jeg har hatt en grei oppkjøring. Jeg føler at jeg tålte denne oppkjøringa mye bedre enn i fjor, selv om vi trente like mye og kanskje enda mer i år. Jeg har vel blitt mye mer vant til treningsregimet til Kåre.

- Jeg fikk ganske enkelt sjokk det første året mitt, for jeg var ikke vant til å trene så hardt. Men nå tåler jeg det mye bedre. Kroppen føles bedre. Jeg kan ikke huske at jeg har klaget på at det har vært for hardt nå, for jeg har kanskje blitt sterkere.

- Hvordan er samspillet dit med Hedenstad?

- Vi snakker mye sammen om hvordan vi skal bli bedre kjent på banen og finne hverandre. Vegar er en utrolig fin fyr med masse gode kvaliteter med ball. Han er en offensiv høyreback, som liker å ta dødballer, komme til innlegg og skape målsjanser. Jeg tror ting kommer til å flyte bedre og bedre etter hvert.

- Du har også fått prøvd deg et par kamper på venstresida, men det er til høyre du liker deg best?

- Det er et vanskelig spørsmål! Jeg føler at jeg er mer målfarlig fra høyresida, men jeg får flere assists fra venstresida - fordi jeg er venstrebeint. Hva jeg liker best, er et litt vanskelig spørsmål for meg akkurat nå. Jeg er bare glad hvis jeg får spille: Om det er høyre eller venstre kant - eller noe annet - bryr jeg meg ikke så veldig mye om. Jeg vil bare spille.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er ikke lettere for deg med å få plass i startelleveren nå som Jevtovic og Bendtner har kommet.

- Nei, det er det ikke. Det er to veldig gode spillere - det har de allerede vist. Det er absolutt bra for klubben og bra for treningshverdagen. Så får vi se hvem som trekker det lengste strået.

- Det er absolutt god konkurranse over alt nå, og det skal man være glad for i en klubb som dette. Ellers hadde det nesten vært umulig å nå de målene som vi ønsker.

- Hva tenker du om kampen mot Sandefjord?

- Vi må selvfølgelig være på vårt beste igjen. Vi møter jo et lag som sier at de spiller med tre bak, men som fort spiller med fem bak. Jeg tror at de kommer til å kjempe veldig hardt for å få med seg noe fra kampen. Det må vi være obs på.

- Vi må være veldig tålmodige offensivt. Vi må rett og slett bearbeide dem og være gjennombruddshissige. Vi må ikke bli utålmodige hvis vi ikke scorer i 1. omgang, fordi vi har vist tidligere at jo lengre tid det går, så større sjanse har vi for å vinne, beroliger Elba Rashani.

Hvem som reiser til Vestfold er ennå ikke offentliggjort, men sjansen er stor for at selve kamptroppen blir den samme som mot Odd. Så gjenstår det å se hvor mange endringer det blir på laget.

Avspark på Komplett arena er klokka 19. Max sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har tidligere blitt for komfortabel» i forumet! Diskutér «- Jeg har tidligere blitt for komfortabel» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb