English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg vil det beste for laget
Skrevet av Thomas Karlsen, 4. april 2017, 23:51

Matthias Vilhjalmsson øynet håp om å kapre spissplassen da Christian Gytkjær ble solgt. Men så dukket en annen danske opp. Supporterfavoritten fra Island øyner likevel håp om startplass mot Sandefjord.- Selvfølgelig har man alltid lyst til å spille, og man blir litt sur hvis ikke. Men jeg er såpass voksen at jeg vil det beste for laget. Det er jo masse kamper igjen, og hvis vi skal lykkes med å vinne to titler og gjøre det bra i Europa, så må laget fungere - og det gjorde det veldig bra i 2. omgang mot Odd, slår Vilhjalmsson fast overfor rbkweb.no.

- Det fins muligheter for deg å få starte mot Sandefjord.

- Vi får håpe det. Vi må bare gripe sjansen hvis vi får den, vi som spiller litt mindre. Sandefjord er et tøft lag å møte på deres hjemmebane. De kommer med mye trøkk, og de forsvarer seg godt.

- Hvordan har sesongoppkjøringa vært for din del?

- Det har gått veldig godt. Jeg har fullført alle treningene og spilt godt i treningskampene. Så jeg er veldig godt fornøyd med sesongoppkjøringen. Det er alltid moro å trene med Rosenborg: Det er mye fotball og kos!

- Hva syns du om seieren over Odd?

- Vi sleit jo i 1. omgang, som var litt preget av typisk serieåpning og litt høye skuldre. Men etter at vi scoret det første målet var vi mye bedre. Vi spilte fantastisk i 2. omgang. Det lover godt - vi er i god rute!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg vil det beste for laget» i forumet! Diskutér «- Jeg vil det beste for laget» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb