English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg føler meg trygg
Skrevet av Thomas Myren, 1. april 2017, 22:16

Som eldstemann på laget prøver Tore Reginiussen å roe seriestartnervene til både medspillere og supportere.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg føler meg trygg. Jeg tror alle kjenner rollene godt og hva som forventes. Så får man nå se. Det er alltid litt spesielt med den første kampen: Man ser hvordan ting funker og hvordan laget ser ut når kampene begynner å bety noe, kommenterer Reginiussen til rbkweb.no.

- Vi fikk en fin gjennomkjøring i Bergen sist. Også har vi hatt noen veldig bra treningskamper mot gode lag. Vi tar det med oss inn i kampen i morgen. Så satser vi på - og håper - at vi kan levere en veldig bra kamp allerede i 1. runde.

- Dere har hatt ganske få spillere på mange treninger i vinter. Har dere fått øvd dere for lite på stor bane?

- Det er klart at vi har vært ganske amputerte. Det har vært mye småskader og folk borte på landslag. Ideelt sett vil man gjerne ha nesten alle til stede til enhver tid, sånn at man kan få trent på alt man ønsker.

- Samtidig har vi hatt veldig gode økter. Vi har trent hardt og bra med dem som har vært med til enhver tid. Så får vi se når vi begynner å spille seriekamper på stor bane. Mye av svarene vil nok komme i morgen. Men jeg er veldig trygg på at det blir veldig bra.

- De fleste av dere kjenner hverandre såpass godt at spillet sitter?

- Ja, vi gjør det. Det er tydelig hvordan vi skal framstå og hvordan vi skal spille. Vi har fått trent på taktikken mot god motstand i vinter. Det skal vi ta med oss inn mot serien og Europa(-kvalik) i sommer.

- Hva har dere trent og fokusert på i vinter?

- Vi har bevisst spilt mot gode lag. Så vi har fått testet oss på å håndtere kamper der vi blir satt under press og møter spillere og lag som er bra. Alle vet at vi møter sånne lag i Europa.

- Vi har trent mye på forsvarsspill én mot én, slik at vi ikke blir "gått av". Samtidig har vi selvfølgelig jobbet med å utvikle det offensive, det som vi allerede har vært bra på. Vi har stort sett trent på det som vi skal trene på.

- Relasjonene i det litt nykomponerte forsvaret begynner å sitte?

- Ja, jeg tror det. De fleste av oss har fått noen kamper sammen, sjøl om vi har prøvd litt forskjellig. Det forsvaret som vi lander på i morgen, blir forhåpentligvis bra.

- Men man kjenner alltid at det kribler litt før første seriekamp. Det er alltid godt å få satt i gang. Så vet vi òg at ingenting avgjøres i morgen. Det er mange kamper.

- Hvordan blir det endelig å komme i gang?

- Det blir godt. Det har vært en jækla lang oppkjøring, så nå kjenner jeg at man er mentalt klar for å ta løs. Tre måneder er for lenge, så vi gleder oss til å komme i gang med første seriekamp og få spille om poeng igjen.

- Hva må til for endelig å slå Odd igjen?

- Vi må bare ha selvtillit og prøve å spille. Vi må ikke gjøre det til noe mer enn det det er. Det er første kamp av veldig mange, så vi må angripe det og gjennomføre en profesjonell kamp på Lerkendal. Vi vet at vi er i bra form og godt trente. Så vi gleder oss egentlig bare til kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg føler meg trygg» i forumet! Diskutér «- Jeg føler meg trygg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb