English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kroppen er med meg nå
Skrevet av Thomas Karlsen, 1. april 2017, 15:45

Mushaga Bakenga fikk den opptreninga han trengte for å bygge fotballfysikk for en lang sesong.- Jeg kjenner at kroppen er med meg nå. Jeg har gjort alt det jeg skal for å være 100 prosent klar til seriestart, og det er jeg nå, smiler Bakenga til rbkweb.no.

- Var det noen spesiell grunn til at du satt i styrkerommet under åpen dag forrige helg?

- Det var fordi jeg går for å være "Årets atlet" i år - fra å være "Årets sild" i fjor. Jeg har brukt gymmen veldig godt i vinter, så det var en god grunn - det er ikke tilfeldig!

- I styrkerommet henger det et bilde av Vilhjalmsson, som ble "Årets atlet" i fjor. Er du klar for å bli tatt bilde av?

- Jeg er veldig klar! Etter en av kampene i sommer kommer jeg til å ta av meg drakta for å få et bilde for å henge opp der. Jeg skal bli "Årets atlet" i år! Det kjennes bra ut hittil.

- Hvordan er formen din akkurat nå?

- Formen begynner å komme seg. Det har vært en lang oppkjøring, så jeg har både funnet formen og mistet formen. Det har har vært fire måneder med opptrening.

- Hvordan er formen til laget?

- Den er i rute. Det er ikke nå vi skal være i toppform, men vi skal i hvert fall begynne å bygge den fra nå av, inn mot sommeren. Jeg føler at vi er i anmarsj.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hvordan blir det å serieåpne?

- Vi har ventet lenge nå, og det er godt å komme i gang. Jeg føler liksom at Brann-kampen mer var oppkjøring til serien, men vi fikk svarene som vi trengte. Det er nå det gjelder. Det er nå vi spiller om poeng, og at det betyr noe. Det er fryktelig deilig å være i gang! Man skal få kjenne på adrenalinet igjen. Vi gleder oss veldig, og er veldig klare for å ta tre poeng.

- Odd var eneste laget som tok seks poeng mot Rosenborg i fjor. Gir det ekstra motivasjon?

- Ja, det gjør jo det. Jeg er ikke den største Odd-fanen, så jeg har fryktelig lyst til å slå dem. Det er nesten sånn at det er farlig hvor lyst jeg har til å slå dem! Det tror jeg gjelder for mange på laget.

- Men sånn som Pål sa: Vi har jo vunnet serien sjøl om vi har tapt for dem, så jeg vet ikke helt hva man skal velge ...

- De fleste vil nok velge tap for Odd og heller seriegull.

- Ja, men i morgen har vi veldig lyst til å slå dem. Motivasjonen er stor. Jeg ser i blikket til guttene at de gleder seg. Jeg tror det blir artig å være på Lerkendal i morgen - som Rosenborg-supporter.

- Fagermo har terget på seg mange.

- Jeg liker at han fyrer opp. Det er artig, og det skaper litt blest. Og det blir artigere å knuse dem! Jeg liker at det er litt sånn. Det skal være litt takhøyde for at det slenges litt dritt. Han er ekspert på det; han har tatt doktorgrad i drittslenging. Han motiverer oss, så det er bare godt!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kroppen er med meg nå» i forumet! Diskutér «- Kroppen er med meg nå» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb