English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Trofé er trofé!
Skrevet av Thomas Myren, 29. mars 2017, 21:23

Mike Jensen var godt fornøyd med å slå Brann og heve det nye mesterskjoldet over hodet.

- Man vil gjerne bli vant til det. Jeg vil si at det nok ligger like under serie og cup, men trofé er trofé! Vi kommer for å ta det, og vi fikk det! smiler Jensen til Max.

- Hva skjedde etter trippelbyttene til dere og Brann?

- Med de byttene som vi gjør, er det veldig tydelig hva vår plan er: Vi ønsker å ligge en liten smule lavere når vi vinner ballen, og se om vi kan spille den opp på Nicklas eller til hurtige kanter i Mush og Pål. Vi skulle komme gjennom på kontringer.

- Men det blir sånn om vi ikke får utnyttet det. Vi har masse kontringsmuligheter, men det blir aldri riktig til store sjanser. Vi er litt uskarpe - spesielt meg selv - på siste tredjedel. Vi får ikke riktig sendt pasningene gjennom, slik at vi får de største sjansene og kan drepe kampen.

- Til slutt fikk dere drept kampen.

- Vi forsøker egentlig å trekke ut tiden, men det går ikke så godt - det er vi veldig dårlige på. Men vi får gjenerobret ballen, og Pål spiller en fin ball inn til Nicklas, som viser godt overblikk. Og selv om jeg ti sekunder innen hadde sagt til Tore Reginiussen at "Du blir stående!", så er han likevel med inne i feltet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Trofé er trofé!» i forumet! Diskutér «- Trofé er trofé!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb