English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Denne kampen passer dårlig
Skrevet av Thomas Myren, 28. mars 2017, 17:52

Kåre Ingebrigtsen er ikke særlig fornøyd med at mesterfinalen mot Brann er presset inn mellom landskamper og seriestart.

V


- Vi gleder oss, og vi tar definitivt kampen seriøst. Men det er en brå start på sesongen. Vi har hatt ti spillere på landslagssamling, så denne kampen passer dårlig, innrømmer Ingebrigtsen overfor Bergensavisen.

Norges Fotballforbund medgir overfor rbkweb.no at tidspunktet ikke er ideelt og et slags kompromiss. Neste sesong er planen at mesterfinalen skal spilles helga før seriestart.

Rosenborg velger å hvile flere spillere foran hjemmepremieren mot Odd. Det er bekreftet at Jørgen Skjelvik er én av disse etter å ha spilt hele landskampen i Nord-Irland.

- Spillerne er tilbake i dag, men det er kort tid til kamp. Og etter den kampen er det tre kamper på seks dager, konstaterer Ingebrigtsen.

Like fullt ønsker RBK naturligvis å vinne den gjenopplivede mesterfinalen.

- Så lenge det er en pokal vi kan inne, så skal vi vinne den. Vi vil vinne alle kamper, slår Ingebrigtsen fast.

Forrige kamp i Bergen ble tidvis veldig intensiv og endte 1-1.

- Det var full fyr i teltet, men ingenting som var over grensen. Det er sånn det skal være mellom Brann og Rosenborg, og det er sånn det skal være i norsk fotball. Vi burde ha flere sånne kamper! syns treneren.

Det er verdt å merke seg at det blir straffesparkkonkurranse om det er uavgjort ved full tid, altså ingen ekstraomganger. Dessuten får lagene lov til å bruke fem innbyttere onsdag kveld.

For aller første gang er Marius Lundemo med på benken. Lite tyder på at midtbanespilleren kommer på banen i løpet av kampen, men det er et viktig steg etter ankeloperasjonen som Lillestrøm-spiller i oktober.

Erlend Reitan er uaktuell fordi han spiller U21-landskamp mot Russland i kveld. Birger Meling er fortsatt ikke er kampklar etter hjernerystelsen.

John Hou Sæter er sykmeldt med hjerteposebetennelse, mens Magnus Stamnestrø, Yann-Erik de Lanlay og Andreas Helmersen alle er i opptrening etter kneoperasjoner.

Avspark på Brann stadion er klokka 19. Max sender kampen.

Kamptroppen:

André Hansen
Arild Østbø

Vegar Eggen Hedenstad
Tore Reginiussen
Johan Lædre Bjørdal
Jørgen Skjelvik
Jacob Rasmussen
Alex Gersbach
Mike Jensen
Fredrik Midtsjø
Anders Konradsen
Marius Lundemo
Mushaga Bakenga
Pål André Helland
Elba Rashani
Milan Jevtovic
Matthias Vilhjalmsson
Nicklas Bendtner


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Denne kampen passer dårlig» i forumet! Diskutér «- Denne kampen passer dårlig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb