English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Skal slåss om skjold
Skrevet av Thomas Myren, 27. mars 2017, 20:16

Rosenborg og Brann kjemper om nytt trofé i mesterfinalen i Bergen.


Foto: Thomas Torjusen, Norsk Toppfotball

I ettermiddag ble skjoldet vist fram for første gang under avsparksarrangementet på Ullevaal. Norges Fotballforbund ønsker nå å gjøre mesterfinalen til en tradisjon.

Tidligere har RBK vært med på spede forsøk mot Aalesund i 2010, Viking i 2002 og Kongsvinger i 1993.

Denne gang ble oppladninga veldig amputert for Rosenborg på grunn av landskamper.

- Kampen skal være før seriestart på linje med hva de har i andre land. Normalt vil kampen spilles helgen før 1. serierunde, men dette ble umulig grunnet landskamp - internasjonal dato - i går. Av den grunn ble kommende onsdag valgt for 2017 - som en start på fotballsesongen, kommenterer Rune Pedersen, leder for seksjon for kamp og arrangement i NFF.

Alex Gersbach ble vraket til den endelige Australia-troppen mot Irak og Emiratene, og er allerede tilbake i Trondheim etter U23-samling i Spania. Dermed er Erlend Reitan eneste fravær grunnet landskamp fordi U21-landslaget møter Russland.

Ytterligere åtte spillere har vært opptatt med respektive landslag: André Hansen, Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik, Anders Konradsen, Jacob Rasmussen, Elba Rashani og Erik Botheim.

- Det er slitsomt å spille fire mot fire i ei hel uke, da blir spillerne småleie. Men vi har en real klubb ved siden av oss - Ranheim, så vi fikk låne seks spillere der. Da fikk vi spilt sju mot sju. Vi har et godt samarbeid. Vi har fått gjort det vi håpet å gjøre, kommenterer Kåre Ingebrigtsen.

Rosenborg kommer ikke til å stille med samme lag mot både Brann og Odd. Flere reserver vil derfor slippe til i Bergen. Ei travel halvannen uke fortsetter med tur til Sandefjord neste onsdag og rivalkamp mot Molde neste søndag.

- Men det er sånn det skal være. Nå er vi i gang. Vi er skitlei av å spille treningskamper og trene. Nå må vi komme i gang og få litt folk på kampene. Vi må starte opp med det vi øver oss på. Om det er to, tre eller fire kamper; vi er klare for å komme i gang! slår Ingebrigtsen fast.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Skal slåss om skjold» i forumet! Diskutér «Skal slåss om skjold» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb