English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi føler oss bedre forberedt enn tidligere
Skrevet av Thomas Myren, 16. mars 2017, 22:11

Rosenborg gjør siste finpuss to uker før alvoret tar til.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har en mer spennende tropp, og ikke minst har vi langt større bredde i troppen enn det vi har hatt tidligere. Så vi gleder oss enormt til å komme i gang! smiler Kåre Ingebrigtsen.

I ettermiddag presenterte han spillerstallen for sponsorene. Arild Østbø, Vegar Eggen Hedenstad, Jacob Rasmussen, Birger Meling, Marius Lundemo, Nicklas Bendtner og Milan Jevtovic er de nye fjesene.

- Vi har solgt en del spillere, og vi har fått inn en del nye. Det er ikke ofte - om vi har gjort det tidligere - at vi har følt oss sterkere etter et overgangsvindu, og det føler vi nå. Vi føler oss bedre forberedt til denne sesongen enn det vi har gjort tidligere, slår Ingebrigtsen fast.

- Hvor viktig er det for Rosenborg som klubb å få en så stor spiller som Nicklas Bendtner inn på laget?

- Det viser hvilke ambisjoner som vi har som klubb; hva vi ønsker å oppnå. Definitivt ønsker vi å vinne eliteserien i år. Vi har også lyst til å vinne cupen. Men vi har òg definert at vi har lyst til å komme oss ut i Europa.

- Derfor har vi fått inn både Nicklas og flere andre som har internasjonal erfaring, og det trenger vi. Vi trenger å ha noen som har vært der tidligere og som har kjent på det (nivået); som vet hva som skal til og som kan være med og løfte oss.

- Det var små marginer i fjor, og dem har vi lyst til å bikke i vår favør i år. Det mener vi at vi har troppen til å gjøre.

- Hvordan motiverer man seg som trener etter ha vunnet så mye de to siste årene?

- Det er ikke noe problem. Det er bare å se på bildene fra i fjor, så ser man hvorfor man holder på med dette: Hvor artig vi syns det er å være med og vinne sammen som lag og som klubb. For alle som er med rundt klubben betyr det enormt mye.

- Det er de tingene vi jobber og trener for å oppnå igjen. Man er seriemester i én måneds tid, og så er det nytt seriemesterskap man skal slåss om. I 2017 er det fortsatt null poeng og null scorede mål, så vi er klare, lover treneren.

Fredag ettermiddag venter Ranheim i generalprøven. Kamptroppen er fortsatt ikke offentliggjort.

Pål André Helland er usikker etter å ha vært syk i dag. Et annet spørsmål er om Birger Meling kan få sine første minutter etter hodesmellen for tre uker siden.

Kanskje starter Nicklas Bendtner for første gang. I så fall kan man se konturene av laget i mesterfinalen mot Brann og seriepremieren mot Odd om to uker.

Avspark i Lerkendal idrettspark er klokka 15.30. Det er fortsatt ikke bekreftet at den siste treningskampen for vinteren blir kringkastet, men oddsen er lav på at RBKTV ordner sending.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi føler oss bedre forberedt enn tidligere» i forumet! Diskutér «- Vi føler oss bedre forberedt enn tidligere» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb