English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Den helt riktige løsningen
Skrevet av Thomas Myren, 8. mars 2017, 16:43

Nicklas Bendtner er klar for å skyte Rosenborg til suksess.


Født: 16.01.88
Fødested: København
Høyde/vekt: 193 cm / 84 kg
Posisjon: angrep
Tidl. klubber: Tårnby, Kjøbenhavn, Arsenal, Birmingham, Sunderland, Juventus, Wolfsburg og Nottingham
Kamper/mål 2016/17: 15/2
A-landskamper/mål: 74/29
Spillerstatistikk
- Det viktigste for meg er å være et sted der jeg føler meg godt tilpass. Et sted der jeg føler at jeg kan få suksess med det jeg prøver å gjøre. Og jeg føler at det er en riktig, riktig god mulighet her, smiler Bendtner.

Han er innstilt på å snu karriereutviklinga si. Han har fått et stempel som bråkmaker både i England, Italia og Tyskland.

- Man utvikler seg hele tiden, og forstår hva som er viktigst for en som person. Det gjør jeg også når jeg blir eldre. Jeg tror at i de fleste klubber jeg har vært, så vil folk internt i klubben si at jeg er en god gutt. Jeg tror det av og til er et feilaktig bilde av situasjonen, kommenterer han.

Nå er han klar for å spille toppfotball i Skandinavia for første gang.

- Jeg overveiet faktisk ikke skifte vekk fra Nottingham, fordi jeg følte at jeg stadig hadde ting jeg kunne gjøre der. Men det skjedde en del ting grunnet managerskifte. Så da interessen kom fra Rosenborg, kikket jeg på mulighetene. Jeg fikk en god snakk med mine rådgivere og en sjeldent god snakk med Stig. På den måten ble jeg overbevist om at det kunne være den riktige muligheten for meg, forteller han.

- Jeg satte meg selvfølgelig inn i tingene. Det virker som å være den helt riktige løsningen på nåværende tidspunkt.

- Var det interesse fra andre klubber?

- Som jeg sa, hadde jeg ikke tenkt over et skifte på daværende tidspunkt. Jeg har ikke forholdt meg til noen andre.

- Hva er suksesskriteriene dine i Rosenborg?

- Det gir seg selv: Vi spiller alltid om trofeer, og det er det jeg også gjerne vil. Så må jeg selvfølgelig også lykkes personlig. Og det gjør jeg om vi lykkes som lag. Hvis vi spiller den fotballen som jeg har sett at vi kan forrige sesong, så tror jeg at jeg vil passe inn som profil og spiller i troppen, og at jeg kan score de målene som skal til.

- Jeg har selv ambisjoner om å vende tilbake på landslaget. Med skader og manglende spilletid har det ikke vært en mulighet på nåværende tidspunkt, men jeg har klare ambisjoner om å vende tilbake på landslaget hurtigst mulig. Jeg tror også at jeg blir en suksess her.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Den helt riktige løsningen» i forumet! Diskutér «- Den helt riktige løsningen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb