English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Statue med dynamisk kroppsspråk
Skrevet av Thomas Myren, 22. februar 2017, 20:23

Endelig er arbeidet med statuen av Nils Arne Eggen i gang.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
På årsmøtet i 2014 røpet Rosenborg at trenerlegenden fra Fannrem skal hylles med egen statue foran Lerkendal stadion. Samme år ble Nils Arne Eggens plass åpnet. En skulptur av en fotball ble i den forbindelse midlertidig flyttet dit etter å ha stått utenfor klubbhuset i mange år.

Opprinnelig plan tilsa at den permanente statuen av hovedpersonen skulle være ferdig allerede i 2015, men arbeidet har vært utsatt fram til nå. RBK har gitt oppdraget til Errol Fyrileiv. Skulptøren fra Namsos har tidligere blant annet laget statue av Åge Aleksandersen i hjembyen.

- Han er dyktig til å gestikulere og dirigere på matta - med litt temperament. Det blir litt dynamisk kroppsspråk i statuen, smiler Fyrileiv til NRK.

Motivet føler seg beæret:

- Jeg regner meg som et litt beskjedent symbol på alle de som har vært med - og det er mange - oppover historien og gjort Rosenborg til det de er i dag. Derfor har jeg sagt først "tja" og deretter "ja", kommenterer Nils Arne Eggen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Statue med dynamisk kroppsspråk» i forumet! Diskutér «- Statue med dynamisk kroppsspråk» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb