English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Eyjolfsson kan havne i Israel
Skrevet av Thomas Myren, 13. desember 2016, 23:09

Maccabi Haifa har lagt inn bud på Holmar Eyjolfsson.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg kan bekrefte at det har kommet et bud. Men det er et langt stykke fra et bud til en eventuell signering, påpeker Eyjolfsson overfor Adresseavisen.

Ifølge VG skal Rosenborg være villige til å selge midtstopperen for de ti millioner kronene som sportsdirektør Tor Kristian Karlsen har tilbudt.

Eyjolfsson har ett år igjen av kontrakten, og det er usikkert om han ønsker å forlenge. I sommer ville Betis leie ham med opsjon på kjøp, men det ble aldri ordentlige forhandlinger med Rosenborg.

Islendingen kom gratis fra tyske Bochum sommeren 2014. Han etablerte seg i fjor, da Tore Reginiussen ble skadd og Stefan Strandberg senere solgt.

Fordi også Johan Lædre Bjørdal er på vei bort, må RBK nå på stopperjakt. Vegard Forren er ferdig i Molde, men krever muligens dyrere kontrakt enn hva han kan få i Trondheim. Hemnværingen skal nå besøke Galatasaray. Jørgen Skjelvik kan være intern løsning med Alex Gersbach som fast venstreback.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Eyjolfsson kan havne i Israel» i forumet! Diskutér «Eyjolfsson kan havne i Israel» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb