English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Stolt Rosenborg-kaptein
Skrevet av Thomas Myren, 20. november 2016, 21:54

Mike Jensen smilte bredt etter å ha løftet sin fjerde pokal på to sesonger.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

OSLO (rbkweb.no): - Jeg er sykt stolt - spesielt over måten vi gjør det på i dag, innleder Jensen etter 4-0-triumfen mot Kongsvinger.

- Det er cupfinale, og noen kanskje tenker at man riktig skal vise seg fram med overstegsfinter og hælavleveringer. Men nei: Vi hadde bare fokus på planen som Kåre og Erik hadde lagt, og den utførte vi bare. I dag gjaldt det bare å presse, det var ikke så mye finspill.

- Det var ikke så viktig at vi rent teknisk nådde høyeste nivå i dag. Det som var viktigst i forhold til det vi skulle prestere - det viktigste fokusområdet, var å presse.

- Vi visste at Kongsvinger kom til å forsøke å spille ball, men vi visste også at vi hvis vi minimerte tiden de hadde med ballen, altså presse dem hardt, så ville de gjøre feil. Da ville vi få kjempestore kontringsmuligheter. Og det lykkes vi med.

- Folk går inn og arbeider knallhardt: Konradsen, Midtsjø og Skjelvik - alle de bare løper og løper og løper, takler og vinner ballen. Man kan ikke forvente mer av hverandre. Det gjør meg stolt.

- Dere var ivrige på å avgjøre kampen tidligst mulig etter pause.

- Det var vi. Vi kom godt ut i 2. omgang. Jeg kan ikke være annet enn tilfreds med mentaliteten; inngangen til kampen og utførelsen var perfekt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Stolt Rosenborg-kaptein» i forumet! Diskutér «Stolt Rosenborg-kaptein» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb