Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Mikkelsen takker Perry for støtten
Skrevet av Marius Dahl, 2. september 2013, 18:41

Tobias Mikkelsen er tydelig lettet etter sitt første seriemål på Lerkendal.


Foto: Thomas Karlsen

Ikke mindre enn seks ganger på et to minutter langt intervju, tok dansken frem ordet "deilig" for å beskrive hva han følte om 2-1-seieren over Aalesund, der han bidro med sitt seriemål nummer to for trønderne - sitt første på Lerkendal.

- Jeg syntes de har litt for mye ball og vi gir de for mye plass, slik at de kan spille god fotball. Heldigvis er vi effektive og scorer på sjansene våre. Det er en fantastisk følelse, det å stå her med tre poeng, sier Mikkelsen.

Mikkelsen har måttet tåle en del kritikk siden overgangen foran sesongen, men dette til tross: Dansken har alltid fått tillit hos Perry.

- Det har betydd masse, det er deilig å ha en trener som tror på en. Jeg visste det kunne ta litt tid før jeg kom i gang, men jeg føler han får betalt for det, sier mannen som sto bak 1-0-målet etter en halvtime lørdag.

Som i flere av de siste hjemmekampene, kom dansken alene med keeper. I motsetning til tidligere situasjoner fikk Mikkelsen bedre tid og høyrekanten lurte inn 1-0.

- Vi har snakket mye om bakromspasningen og i dag gir det oss mål, det er klart det er deilig. Det handler om timingen på løpet og den rette ballen. I dag var den rett. Det er deilig å få tilbake for det man trener for, sier han.

- Tenkte du på de forrige sjansene som er blitt misset da du kom igjennom?

- Nei, det var jeg ikke. Jeg rakk ikke tenke så mye, det handler bare om å sette den. Det var utrolig deilig å se den gå inn, sier Mikkelsen.

Han mener naturlig nok de tre poengene var ekstremt viktig i kampen om seriegull nummer 23.

- Jeg var veldig glad, for det var utrolig viktig for laget. Vi hadde behov for denne seieren. Jeg føler jeg bidro bra på høyrekanten, sier han.

- Det var veldig viktig for å sette press på Strømsgodset. De skalv nok i buksene etter denne kampen. Vi snakket om hvor viktig det var med tre poeng i dag, forklarer dansken.

Nå er det landslagspause før innspurten virkelig begynner med Tromsø-besøk 15. september. Mikkelsen forteller at det blir godt med en pause og få ladet de berømte batteriene.

- Det blir deilig å få hvile og slappe av før de viktige kampene kommer. Vi skal være hundre prosent klar for de kampene som kommer. Det blir deilig med en pause, avslutter Mikkelsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Mikkelsen takker Perry for støtten» i forumet! Diskutér «Mikkelsen takker Perry for støtten» i forumet!