Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Sparta Praha møtte agenten til Dockal
Skrevet av Thomas Myren, 6. august 2013, 20:45

Sparta Praha er i ferd med å selge Vaclav Kadlec til Eintracht Frankfurt. Spørsmålet er om erstatteren blir Borek Dockal.


Foto: Thomas Karlsen

Ifølge Blesk møtte Sparta i går agenten til Dockal i Praha. Kantspilleren scoret hele 23 mål i fjor, men har bare startet sju av 18 seriekamper i år.

- Det er en tøff konkurransesituasjon i Rosenborg. Det er det ingen som helst tvil om. Etter at vi endret måte å spille på og formasjon, så lider han litt under det. Hva som skjer med ham i Rosenborg er for tidlig å si noe om, sa Erik Hoftun til rbkweb.no før overgangsvinduet åpnet.

Det er uvisst om Sparta er villige til å betale det som RBK krever for Dockal, og det er uvisst om spilleren sjøl ønsker seg hjem til Tsjekkia.

Derimot virker det mer sikkert at Eintracht Frankfurt kjøper Vaclav Kadlec. Det ferskeste budet fra tyskerne er på 3,5 millioner euro, og sportsdirektør Bruno Hübner sier til Hessischer Rundfunk at avklaringa kommer innen uka.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Sparta Praha møtte agenten til Dockal» i forumet! Diskutér «- Sparta Praha møtte agenten til Dockal» i forumet!