Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Sollied i RBK-møte i helga
Skrevet av Thomas Myren, 10. april 2002, 15:25

I helga kommer Trond Sollied på besøk til Trondheim, hvor han skal møte Rune Bratseth.

Sportsdirektør Bratseth har fått i oppdrag av Rosenborg-styret å finne Nils Arne Eggens erstatter, dersom Eggen velger å slutte, og er allerede godt i gang. Nå ønsker Bratseth å få vite Club Brügge-trener Trond Sollieds planer for framtida.

- Jeg kommer til å slå av en prat med Trond og ser ikke bort fra at trenerspørsmålet blir tatt opp, sier Rune Bratseth til Adressa.

Sollied har et år igjen av kontrakten i Belgia, så dersom Rosenborg vil ha ham som trener, er de nødt til å kjøpe ham fri. Sollied sjøl er interessert i å bli trener på Lerkendal igjen.

- Utfordringene er store nok for meg i Rosenborg. Jeg har ambisjoner om å vinne noe uansett hvor jeg er. Det har jeg muligheter til i Trondheim, og det har jeg muligheter til her i Brügge. Med Rosenborg vet jeg at jeg kan vinne serien hvert år. I Brügge er det en stor utfordring, sier Trond Sollied til Adresseavisen.

Rune Bratseth forstår at folk gjerne vil vite hvem som blir ny RBK-trener, men han ønsker nå å fokusere på det sportslige ute på banen.

- Vi ønsker ikke for mye fokus på trenerspørsmålet like før seriestart, men vi jobber jo med denne saken, sier Bratseth til Adresseavisen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sollied i RBK-møte i helga» i forumet! Diskutér «Sollied i RBK-møte i helga» i forumet!