Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Din mening: Hva skjer?
Skrevet av Øyvind Stabbforsmo, 14. november 2012, 21:11

Hvis det jeg leser på forskjellige blogger rundt omkring om at RBK-ledelsen er fornøyd med en 3. plass i år som i fjor, er riktig, så er dette skuffende.

Det var sikkert en plan med å ansette Jønsson- å ta gull! Men hvilke meritter har Jønsson utenom sin karriere i Stabæk? 0 punktum.

Nå har han hatt 2 år i RBK og ikke levert. Dermed bør styret, som i enhver annen bedrift gå inn og si at dette duger ikke - gå eller be om oppsigelse. Jeg vet ikke hvor mye fotballfaglig forståelse som finnes RBK-styret, men hvis ikke flertallet ikke ser det som hele supporterskaren ser, at mannen er omtrent udugelig, så bør noen vurdere å tre ut. Ikke undervurder supporterne, her er det mye fagkompetanse.

Jeg skal ikke gi meg ut på å prediktere laguttak, men en ting undrer meg. RBK mangler rendyrka kantspillere etter min mening. Dette ble kompansert med kjøp av Jaime Alas Morales. 51 spilleminutter har han fått!! Han er tross det landslagsspiller for El Salvador. Underlig!

Ser man på andre disposisjoner Jønsson har gjort, peker det i retning at dette er ikke rett mann på rett plass. Eks. inn med Høiland ut med Iversen når man ligger under!!!

Jeg er ingen spåkone, men som overskriften stiller spørsmål om, så skal jeg fundere over hva som kommer til å skje. Jønsson kommer til å fortsette til laget ligger midt på tabellen høsten 2013 - RBK destroyed! Styret: Javel.

Øyvind Stabbforsmo, Stjørdal


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Hva skjer?» i forumet! Diskutér «Din mening: Hva skjer?» i forumet!