Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Tror ikke keeperen så ballen
Skrevet av Thomas Myren, 23. august 2012, 23:19

Seks mål på seks kamper er den utrolige fasiten til Borek Dockal i europaligaen.WARSZAWA (rbkweb.no): - Jeg fikk bare noen sekunder på å ta ned ballen på brystet og prøve å skyte. Jeg tror ikke keeperen så ballen umiddelbart, så jeg var heldig med at reaksjonene hans var litt for trege, smiler redningsmannen om sitt seine 1-1-mål mot Legia.

- Hvordan er sjøltilliten når du får ballen foran mål for tida?

- Den har økt naturligvis. Etter at du har scoret det første, andre og tredje målet er følelsen en helt annen enn når du venter på scoringa. Det handler mye om sjøltillit.

- Du er sammenlagt toppscorer i europaligaen så langt.

- Det er selvfølgelig kjekt, men vi må kvalifisere oss. Det betyr ingenting om jeg scorer 15 mål hvis vi ikke kvalifiserer oss.

- Men det er alltid kjekt å score mål. Det var et veldig viktig mål i dag fordi det er stor forskjell på å score på bortebane eller ikke. 1-1 er et godt resultat, og jeg syns ikke vi hadde fortjent å tape i dag: Det var i hvert fall 50/50, og vi var kanskje det beste laget.- Hva syns du om førsteomgangen?

- De hadde en god start med mange dødballer og vi er litt under press. Men de hadde ikke noen ordentlig sjanse. På den første sjansen scorer de derimot. Vi var naturligvis litt frustrerte, men jeg følte at vi var det beste laget og at vi ville få sjansen til å score.

- Hva ble bedre etter pause?

- Vi hadde bedre ballinnehav og gikk framover med flere folk enn i 1. omgang, da vi nesten bare angrep med tre spillere.

- På slutten kunne dere også ha fått et vinnermål?

- Jeg syns ikke vi fikk noen 100 prosent-sjanser, men vi var i alle fall nærmere å vinne kampen enn hjemmelaget.

- Vi må være fornøyde med både resultatet og prestasjonene. 1-1 borte er ikke et dårlig resultat, og vi kunne kanskje klart enda bedre. Men hjemmelaget hadde også noen sjanser, så vi må være fornøyde med 1-1. Vi har gode erfaringer med samme resultat på bortebane i forrige runde, så vi er nærmere Europa League.

- Hvordan blir returkampen?

- Vi kan ikke bli passive. Vi må være mer offensive enn hjemme mot Servette. Scorer vi først, får vi sjøltillit og da vil vi takle kampen.

- Hvordan er det å bli sittende igjen i dopingkontroll mens resten får dra på hotellet?

- Jeg hater sånt. Jeg visste før kampen at dopingkontrollører skulle komme, og det er alltid jeg som blir plukket ut! Jeg håper å være ferdig om en time, avslutter Dockal, som fikk lov til å bevege seg ut av kontrollrommet med ei vannflaske på luringa.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Tror ikke keeperen så ballen» i forumet! Diskutér «- Tror ikke keeperen så ballen» i forumet!