Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Min framtid står på spill
Skrevet av Thomas Myren, 24. januar 2012, 22:11

Rade Prica forstår at Rosenborg snart krever å få vite om han vil forlenge kontrakten.


Foto: Thomas Karlsen

Prica usikker på framtida (28.09.11)

- Det blir vel krav om et svar til slutt. Jeg skal ikke bruke hele livet på å bestemme meg, men det er klart at jeg vil klarlegge min framtid. Når det blir, vet jeg ikke, sier Prica til rbkweb.no.

Utgående kontrakter:

Erik Bråthen
Alexander Hovdevik (31. juli)
Jon Inge Høiland
Rade Prica
Gjermund Åsen
Daniel Örlund
- Du må komme med et svar før seriestart?

- Trolig blir det det, men som sagt vet man aldri.

- Hva skal til for at du forlenger?

- Det skal egentlig ikke så mye til, men det er ikke noen lett beslutning jeg skal gjøre. Det er hele min framtid som står på spill, og det er ikke noe jeg kommer til å bestemme meg for over natten.

Toppscoreren sto over årspremieren mot Byåsen etter å ha trent alternativt, men var tilbake med et smell mot Ranheim i kveld. 1-0 kom rett før pause på et praktskudd i krysset fra 17 meter.

- Jeg fikk en bra treff. Det fins ikke noe å klage på! smiler Prica.

- Deretter rullet målene inn - deriblant da du skaffet og scoret på straffe.

- Det er alltid ekkelt når det står 0-0 eller 1-0, så det var skjønt å få noen mål med seg.

- Hva fungerte bedre enn sist?

- Vi skaper mer målsjanser, og holder litt bedre på ballen. Det er vanskelig mot sånne lag som ligger lavt, men vi lykkes ganske "hyfsat".

- Det blir stigning utover kampen?

- Ja, det syns jeg. Det er viktig ikke å stresse for mye. De ligger lavt, og da blir det vanskelig. Det gjelder å ikke ha det for travelt og få panikk. Blir det krise, så får man slå opp en lengre ball bakom backlinjen. Da blir det som oftest farlig.

- Den unge midtbanen ble også mer samspilte etter hvert?

- Jeg syns Ole, som i praksis spiller sin første kamp, gjør en riktig bra kamp. Vi ser hvilket potensial han har. Jonas er en liten terrier på midten. Dockal syns jeg også gjør det bra i likhet med "Midtsj". Det var tre veldig unge spillere, og de viser at de kommer til å krige om plassene, mener Rade Prica.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Min framtid står på spill» i forumet! Diskutér «- Min framtid står på spill» i forumet!