Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Oviasu håper på kontrakt
Skrevet av Thomas Myren, 24. november 2010, 16:57

Osei Oviasu har spilt de to siste treningskampene. Nå håper 20-åringen å få fortsette i Rosenborg.

Osei Kwaku Oviasu
Født: 02.09.90
Fødested: Kumasi, Ghana
Høyde/vekt: 184 cm / 70 kg
Posisjon: forsvar og midtbane
Tidl. klubb: Nidelv
- Jeg vet ingenting. Det er Hoftun og Eggen som snakker om dette. Så får jeg vite det etterpå, sier en spent Oviasu til rbkweb.no.

"Ozzy" fikk være med i troppen til treningskampen mot Helsingborg allerede i 2008 og spilte i fjor den reservepregede kampen mot Ranheim. Han fikk i likhet med Michael Karlsen ettårskontrakt denne sesongen.

Forsøket med å ha seniorspillere i den såkalte toppgruppa i yngres avdeling har vært gjennomført for første gang. Mens Karlsen var lånt ut til Ranheim og nå blir Hødd-spiller, har Oviasu faktisk hatt deltidsjobb som banemannskap på Lerkendal utenom treningene.

I høst fikk han være med på benken mot Lillestrøm, Molde, Strømsgodset, Hønefoss, Atletico Madrid og Kongsvinger, men han har ikke fått sin offisielle debut.

- Jeg har lært mye, ikke minst av turen til Madrid. Jeg har fått erfaring, konstaterer norsk-ghaneseren.

Etter hittil bare å ha vært tilskuer var det uansett kjærkomment med spilletid i avskjedskampen til Roar Strand og mot Mechelen i går. Spesielt stas var det å få spille på Lerkendal for to uker siden.

- Det var bra. Jeg var litt nervøs ettersom jeg ikke hadde spilt med laget før. Dessuten møtte vi mange gode spillere, kommenterer Oviasu.

- Du greide deg likevel bra?

- Det gikk greit. Det ble mye springing som back før jeg fikk spille midtstopper. Men det er det samme for meg hvor jeg spiller, så lenge jeg får spille.

- Får vi se deg i RBK også i 2011?

- Jeg får håpe det.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Oviasu håper på kontrakt» i forumet! Diskutér «Oviasu håper på kontrakt» i forumet!