Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Lanserer nye RBK-sanger
Skrevet av Thomas Myren, 10. juni 2009, 13:38

Oppfølgeren til det alternative RBK-albumet "Ta barten" har latt vente på seg, men på lørdag blir "Rosenborg Undergrunn" endelig lansert.Plata var egentlig tenkt lansert allerede til cupfinalen i 2006, men den planen ble stanset av Sandefjord. Etter forsinkelser ble seriestart i fjor utpekt, men igjen ble det utsettelse.

- Det var en salig blanding av forsinkelser hos artister, TONO, platetrykker og oss sjøl som gjorde at ting ble forsinket. Dette er noe som er blitt til på dugnad, og det har derfor tatt mye tid, forklarer prosjektleder Trond Bjercke til rbkweb.no.

- I tillegg er vi jo de glade amatører, og har lært en del underveis. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, legger han til.

Genremessig spriker låtene på albumet fra punk og metal til rap og elektronika. Det som er felles for de 13 artistene er at de alle har et forhold til Rosenborg og til supporterkulturen rundt klubben.

På lørdag er det lanseringskonsert i supporterpuben før avspark mot Strømsgodset. Trolig vil både Nullskattesnylterne og Gode Ord Dør Sist stikke innom fra klokka 14 og utover.

Låtlista:

1. Nullskattesnylterne - «RBK»
2. Premier League - «Fotbaill»
3. Gode ord dør sist - «I siste sekund»
4. Pånnivågn - «Rosnbårrbrøl»
5. The Boys - «Only a Game»
6. Mole - «Roar Strand - Supermainn»
7. Rasmus og Verdens beste band - «Svart og hvitt»
8. Lars Trøen - «Dahls»
9. Rama Lama das Pönkabteilung - «Hardarfortarsveittar»
10. Vi gruer oss - «E.C. Dahl»
11. Antikontråll - «Rosenborg»
12. Svart/Vest band - «Rosenborg über alles»
13. Origami olympika - «Ola By Rise Is So Fucking Cool»


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Lanserer nye RBK-sanger» i forumet! Diskutér «Lanserer nye RBK-sanger» i forumet!