Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Kneet til Kris under kniven
Skrevet av Thomas Myren, 30. mai 2008, 14:00

Kris Stadsgaard har slitt med menisken i vår, og tar litt tidligere sommerferie: Operasjon er bestilt torsdag.

Når blir det operasjon? (16.05.08)


Foto: Thomas Karlsen
Den danske midtstopperen måtte i dag avbryte treninga på grunn av smerter i kneet.

- Sånn vil det være fram til vi opererer ham. Enkelte dager går det helt fint, mens andre dager er det vondt. De dagene det er vondt, skal han ikke trene, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til rbkweb.no.

De to avsluttende vårkampene mot Viking og Brann er i utgangspunktet ikke i fare.

- Er vi litt uheldige, kan smertene naturligvis komme på kampdag. Det er en liten usikkerhet der, men det har bare vært to dager det har vært sånn denne måneden, så da har vi uflaks. Jeg regner med at det går bra, mener Schwabe.

Rosenborg har altså bestemt at Stadsgaard blir operert om en liten uke. Det betyr at han står over cupkampen i Kristiansund.

- Vi har vurdert litt om han skal opereres eller ikke. Det har jo gått bra, han har kunnet trene og spille. Men det er litt irritasjon i menisken, så vi må ta det. Han kan ikke spille ut sesongen med dette, sier Schwabe.

Planen er at Kris Stadsgaard er tilbake på banen når høstsesongen begynner i slutten av juni.

- Det blir to til fire ukers opptrening, så vi ønsker å bli ferdige med operasjonen raskest mulig. Han skal bli klar til første seriekamp i Bodø, forsikrer Haakon Schwabe.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kneet til Kris under kniven» i forumet! Diskutér «Kneet til Kris under kniven» i forumet!