Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Resirkulerer midtstoppere
Skrevet av Thomas Myren, 29. desember 2007, 13:36

Alejandro Lago fortsetter likevel som Rosenborg-spiller, mens Bjørn Tore Kvarme er i samtaler om ny ettårskontrakt.

Kan hente tilbake Lago (14.12.07)

Fordi Lago bare fikk med seg ni av 40 obligatoriske kamper i år, tok RBK farvel etter serieslutt fordi han ikke ville ha oppfylt kravet om å ha spilt halvparten av kampene for å få fornyet arbeidstillatelsen sin.

Men nå henter Rosenborg tilbake hardhausen, som har kontrakt ut 2008. Årsaken er at skillet mellom utenlandske spillere fra og utenfra EØS-området forsvinner.

- Alle de 25 spillerne som blir påmeldt i A-stallen blir sidestilt, og kravet om spilletid forsvinner. Lago vil dermed kunne få en ny sjanse om Rosenborg ønsker det, bekrefter NFF-toppfotballsjef Per-Mathias Høgmo overfor rbkweb.no.

RBK er underbemannet i forsvar, og har allerede bestemt seg for å benytte seg av muligheten regelendringa gir. Alejandro Lago er fortsatt på sin ufrivillig utvidede juleferie hjemme i Uruguay, men slutter seg til lagkameratene under treningsleiren på Gran Canaria om ei uke.

Der kan han få selskap av sin tidligere, spansktalende makker Bjørn Tore Kvarme. 35-åringen var egentlig fast bestemt på å legge opp, men etter gode prestasjoner i høst forsøker Rosenborg å overtale ham til å fortsette. Samtalene har pågått i hele desember, og en avgjørelse blir tatt med det aller første.

- Jeg må innrømme at tanken på å fortsette å spille har streifet meg mer den seneste tida, men sannsynligvis gjør jeg noe helt annet enn å spille fotball i 2008, sa Kvarme for et par uker siden.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Resirkulerer midtstoppere» i forumet! Diskutér «Resirkulerer midtstoppere» i forumet!