Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Har ennå ikke forlenget
Skrevet av Thomas Myren, 10. mars 2006, 14:27

Sju av spillerne i A-stallen har bare kontrakt ut denne sesongen. Arbeidet med å forlenge avtalene er i gang, men fortsatt har ingen av spillerne satt pennen på papiret.

Alltid oppdatert liste over kontraktslengder

Dette gjelder flere av de mest profilerte navnene på Lerkendal: Roar Strand, Jan Gunnar Solli, Vidar Riseth, Ståle Stensaas, Alexander Tettey, Michael Jamtfall og Christian Sæther Moen.

Av disse er det Solli og Riseth som er nærmest å signere nye kontrakter. Begge to har blitt muntlig enige om to nye år, til og med 2008-sesongen.

- De har ikke skrevet under, men det kommer de til å gjøre, sier Rune Bratseth til rbkweb.com.

RBK har hatt en sedvane om at spillere som nærmer seg midten av 30-årene bare får én ny sesong om gangen, noe Strand, Erik Hoftun og Bent Skammelsrud alle har fått erfare. Derfor er det noe overraskende at Riseth i likhet med Ørjan Berg i fjor har fått to nye år.

- Vi har ikke hatt noen fast regel om ett år om gangen. Det har vært litt forskjellig, blant annet sett ut fra skadehistoriene til de forskjellige spillerne. Jeg innrømmer derfor at det er litt motstridende at Ørjan fikk to år, sier Bratseth.

Arbeidet med å gjøre opp status for de resterende seks spillerne er i gang. Roar Strand har lenge signalisert at han tenker å legge opp, men det har han sagt hver eneste vinter de siste årene. Det er også høyst usikkert om Ståle Stensaas fortsetter. Venstrebacken fyller 35 år i juli, og er et klart andrevalg bak Mikael Dorsin.

- Vi satser på å bli enige om framtida innen seriestart, sier Bratseth.

Sæther Moen er denne sesongen utleid til Haugesund, og intet tyder på at han får ny kontrakt med RBK. Avgjørelsen om de videre skjebnene til Tettey og Jamtfall kan på sin side bli utsatt til høsten.

- Vi håper å ha tatt stilling til dette i løpet av et par uker, avslutter RBK-sportsdirektøren.

KONTRAKTSLENGDE TIL SPILLERNE:

2006:
Michael Jamtfall
Christian Sæther Moen
Vidar Riseth
Jan Gunnar Solli
Ståle Stensaas
Roar Strand
Alexander Tettey

2007:
Christer Basma
Ørjan Berg
Daniel Braaten
Mikael Dorsin
Alexander Lund Hansen
Thorstein Helstad
Miika Koppinen
Bjørn Tore Kvarme
Robbie Russell
Per Ciljan Skjelbred
Øyvind Storflor

2008:
Sebastián Eguren
Karim Essediri
Lars Hirschfeld
Steffen Iversen
Espen Johnsen
Frode Johnsen
Yssouf Kone
Alejandro Lago


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Har ennå ikke forlenget» i forumet! Diskutér «Har ennå ikke forlenget» i forumet!