Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Strand ny kaptein
Skrevet av Thomas Myren, 19. mai 2005, 22:23

Erik Hoftun har i år blitt degradert til reserve, og føler ikke lenger at han bør være kaptein på laget. Roar Strand tar over det ærefulle vervet.


CAPTAIN FANTASTIC: Noen timer før avspark valgte Hoftun å gi seg som kaptein. Etterfølger ble Supermann Strand, og han noterte seg for to mål mot Verdal i kveld.

Foto: Thomas Myren

- Slik situasjonen har vært for meg, så har jeg ikke følt meg vel med å være kaptein. Jeg har hatt mindre spilletid enn jeg ønsker og følt kapteinsansvaret som en liten ballast. Jeg tror også det har vært ugunstig for laget at kapteinsansvaret har endret seg fra kamp til kamp, sier Erik Hoftun til rbk.no.

Spillerne valgte sjøl Christer Basma til visekaptein foran sesongen, men han blir forbigått denne gang: Per Joar Hansen har valgt Roar Strand som etterfølger til Hoftun, som har vært kaptein siden 1999-sesongen.

- Jeg har vært visekaptein de to siste årene og trakk meg egentlig fra den rollen fordi jeg ville ha yngre spillere inn. Men nå er situasjonen endret og vi skal ta et løft - sammen, sier Strand, som spilte med kapteinsbindet rundt overarma mot Verdal i cupen i kveld.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Strand ny kaptein» i forumet! Diskutér «Strand ny kaptein» i forumet!