Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Odd vil ha Winsnes
Skrevet av Thomas Myren, 2. mars 2005, 12:23

Odd Grenland har hentet mange Rosenborg-reserver de siste årene. Nå håper telemarkingen på å få Fredrik Winsnes på kroken.


ØNSKET I SØR: Odd vil gjerne kjøpe Fredrik Winsnes.

- Spør du hvilken norsk spiller jeg kunne tenke meg å hente inn nå, er svaret Fredrik Winsnes. En god, spillende, sentral midtbanemann, sier Odd-trener Arne Sandstø til Varden.

Etter at RBK gikk tilbake til vanlig 4-3-3-formasjon igjen, er Winsnes tilbake i førsteelleveren. Likevel er Sandstø optimist.

- Hvem vet - kanskje ting ser annerledes ut om en måned eller halvannen. Når Ørjan Berg er tilbake, og hvis man bestemmer seg for å satse på Jan Gunnar Solli og Roar Strand, kan ting være litt annerledes, mener bergenseren.

Derfor har Odd Grenland nå bestemt seg for å ta kontakt med Rosenborg for å høre hvilke planer de har for medisinstudenten framover.

- Jeg har prøvd å få tak i Rune Bratseth uten å lykkes. Men jeg regner med at jeg får kontakt med ham i løpet av onsdag, sier Odd-direktør Tom Helge Rønning.

Det har for øvrig vært mange overganger fram og tilbake mellom Trondheim og Skien de siste årene: Frode Johnsen og Jan Gunnar Solli har dratt nordover, mens Bent Inge Johnsen, Morten Knutsen og Torjus Hansén alle har dratt sørover.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Odd vil ha Winsnes» i forumet! Diskutér «Odd vil ha Winsnes» i forumet!