Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Kommentar: Den pinefulle ventetiden
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 30. oktober 2004, 14:53

Dagen vi alle har ventet på er her. Dagen da serien skal avgjøres.

Ventetida er over, avgjørelsens time har kommet. Dagen da Rosenborg skal vi at vi fortsatt er best da det gjelder. Glem den siste tidens turbulens, den svake høsten og alle andre negative tanker. I dag er det 90 minutters full innsats og kjemping for det 13 seriegullet på rad.

At vi fortsatt kan ta gull etter denne sesongens poenghøst er ganske så sensasjonelt. Men heldigvis så har andre lag også hatt sine svakere perioder. Det har medført en rekordjevn situasjon i toppen og mange utfordrere til RBK underveis. I vår var Tromsø den argeste konkurrenten, midtsommers Lillestrøm, mens nå i høst har Vålerenga kommet nærmere og nærmere. Stort nærmere enn hva situasjonen er nå 90 minutter før sesongslutt er umulig å komme uten å gå forbi.

Men; vi er fortsatt på topp og gjør vi jobben vår idag, spillere som supportere så tror jeg vi klarer det her. Men så var det ventetiden da. jeg kjenner den kvalmende nervøse klumpen i maven. Måtte spillerne våres kun ha fokus på kampen, masse mål og tre poeng...

...så feirer vi etter kampen spillere, trenere og supportere.

Lykke til alle sommen.

Heia Rosenborg


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Den pinefulle ventetiden» i forumet! Diskutér «Kommentar: Den pinefulle ventetiden» i forumet!