Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Blixt sugen på førstelagsfotball
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 22. april 2004, 16:44

Back-reserven Lars Blixt gir ikke opp håpet selv om fast plass på RBK og fornyet kontrakt med klubben kan synes å svinne. Vi tok en prat med Lars etter dagens trening.

Det begynner å bli en god tid siden Lars Blixt var å se i en startoppstilling for Rosenborg. Med kjøpet av Torjus Hansen ifjor sommer ble ikke akkurat veien kortere. Men selv om det har blitt mye benkesliting på trysilgutten i sin RBK-karriere holder han fortsatt motivasjonen oppe.

- Det er aldri noe moro å sitte på benken. Men jeg prøver å holde motivasjonen oppe, og bruke hver trening til å komme meg et skritt videre. Selv om det kanskje ikke alltid er like lett, men det er bare å gjøre sitt beste, sier Blixt til rbkweb.com.

Samtidig er Blixt inne i sitt siste kontraktsår i klubben, og en fornyelse av denne virker usikkert. Tidligere i vinter uttalte back-reserven at han kanskje legger opp om han ikke får fornyet sin kontrakt med RBK, hvordan ser han på dette nå?

- Det kan godt tenkes at det her er min siste sesong som fotballspiller, men det veit jeg egentlig ingenting om nå, jeg får bare å vente å se situasjonen an. Alt kan skje i fotball.

Blixt er utdannet siviløkonom, og føler på mange måter at det kan være riktig å satse videre på dette nå, selv om han på ingen måte har gitt opp en videre karriere som fotballspiller

- Jeg har mer å gi på fotballbanen jeg, men jeg har mer å gi på andre områder også, svarer Lars med et lurt glimt i øyet.

Om høyrebacken skulle velge å fortsette med fotballen, så vil han trolig ikke mangle alternativ om han ikke får fornyet kontrakt i RBK. Blixt bekrefter ovenfor oss at det var konkret interesse for han blant flere klubber helt opptil overgangsvinduet stengte, og det var ikke hos han tilbudet møtte døra

- Det var Rosenborg som sa nei, da de mente at de ikke hadde flere spillere enn det de følte de måtte ha, forteller han til rbkweb.com.

Samtidig trives han og familien godt i Trondheim, så det må nok være et ganske så godt tilbud til for å lokke han til en annen klubb, men samtidig innrømmer Blixt at han er meget innstilt på fast førstelagsfotball.

- I fotball kan man ikke utelukke noen ting, og det er klart at jeg veldig gjerne vil spille fast på et lag, avslutter Lars Blixt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Blixt sugen på førstelagsfotball» i forumet! Diskutér «Blixt sugen på førstelagsfotball» i forumet!