Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Kommentar: Såpe uten like
Skrevet av Øystein Hermstad, 28. november 2003, 15:35

Avisene skriver forskjellig. Vi leser i det ene øyeblikket at han er ansatt og i det andre at han kan stå langt fra en kontrakt. Glem Hotell Cæsar og Glamour, her har vi en skikkelig såpe gående.

Det sitter mange forvirrede mennesker rundt om kring i det langstrakte land nå. Nettavisene skriver så mye forskjellig. Hvert tiende minutt er det en ny nyhet som popper opp angående den mye omstride treneren.

Men noen ting skal da være klart. Hareide ledet sin siste Rosenborg kamp mot Røde Stjerne.

Rune Bratseth sier til adressa.no at Åge Hareide ikke er ikke aktuell som Rosenborg-trener neste år fordi han selv ikke vil trene laget.

Fansen virker også misfornøyd med måten Hareide takler ting på. Bratseth mottar stadig mail fra supportere som sier de har mistet tillitt til treneren. Bratseth sier til Dagbladet at uten støtte fra supportere er Åge uspiselig for klubben.

En annen ting som ?endelig? er klart er at Hareide stiller seg til disposisjon til landslaget. Om han får jobben eller ikke er det store spørsmålet. Menge mener han bør få jobben, andre mener at man ikke kan ansette en som er så upresis i sine uttalelser.

Men slik som alle såpeserier er bygd opp vil tiden vise. Etter hundre nye nyhetsinnlegg er vi kanskje litt klokere, kanskje?


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Såpe uten like» i forumet! Diskutér «Kommentar: Såpe uten like» i forumet!