Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Molde kontrer oss i hjel
Skrevet av Thomas Myren, 21. november 2021, 21:26

Rosenborg klappet sammen etter lovende åpning i Molde.

MOLDE (rbkweb.no): - Vi gjør en brukbar 1. omgang. Banespillet vårt er OK, men vi er ikke så skarpe foran mål. Det er (derimot) Molde, og det blir vi straffet for. Det er forskjellen på lagene, hevder Åge Hareide overfor Eurosport.

- Du blir frustert, for du føler at du er godt med. Men vi får ikke avsluttet angrepene våre på en bra måte, og Molde kontrer oss i hjel. Det er de gode på, og det er det bare å gi dem honnør for. Defensivt var vi ikke bra i dagens kamp, og det er vi nødt til å være for å ta poeng.

- Vi tenker du om tredjeplassen?

- Vi har ikke snakket så mye om den. Vi har snakket mer om å forbedre prestasjonen vår fra kamp til kamp. Jeg syns vi kommer godt i gang og er førende i spillet får Molde scorer. Da klapper vi litt i hop og slipper inn et til før pause. Da blir det en lang vei inn.

- Når vi kommer tilbake på 2-1, skjer litt av det samme igjen: Vi får feil i mot oss, og da scorer dem. Da er vi på hælene. Det er ikke bra.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Molde kontrer oss i hjel» i forumet! Diskutér «- Molde kontrer oss i hjel» i forumet!