Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- En lang og omstendelig prosess
Skrevet av Thomas Myren, 20. februar 2021, 13:02

Pål-André Helland er glad for at overgangen til Lillestrøm er i boks.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Helland til Lillestrøm (19.02.21)

- Det er deilig endelig å komme i mål. Det har vært en lang og omstendelig prosess. Det er ei bør som har kommet av skuldrene nå, uttaler Helland.

I går ble han fristilt fra kontrakten med Rosenborg to år før tida:

- Det har vært veldig turbulent. Det er en dårlig skjult hemmelighet at det har skjedd ting mellom meg og klubben, som gjorde det uaktuelt for meg å fortsette.

- Men vi setter en strek over det nå. Det er vann under broa. Jeg får bruke frustasjonen og hevngjerrigheten til å få ut det beste av meg i Lillestrøm.

Etter å ha vært andrevalg i RBK de siste to sesongene var det ingen overraskelse at det ble klubbskifte. Valget falt altså på Lillestrøm, der han blir gjenforent med Gjermund Åsen, som tidligere i vinter ble leid ut.

- Vi er fryktelig fin duo, så det tror jeg blir veldig bra! smiler Helland, som utdyper:

- At klubben spiller på gress er et stort, stort pluss. Viktigheten er ordentlig underkommunisert. Det er en grunn til at de største ligaen spilles på gress. Min personlige mening er at det blir en helt annen fotball enn på kunstgress. Det er deilig at enkelte klubber står last og brast ved sine tradisjoner.

Helland stanset på 225 kamper og 66 mål i løpet av sine to perioder i Rosenborg i 2009-11 og 2013-20, der han i den første var lånt ut til Ranheim to ganger.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En lang og omstendelig prosess» i forumet! Diskutér «- En lang og omstendelig prosess» i forumet!