Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det skjer noe med hodene våre
Skrevet av Thomas Myren, 24. november 2020, 22:20

Ett minutt midt i 1. omgang ødela alt for Rosenborg mot Brann.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har kanskje våre beste 20 minutter på lang tid og har et offside-mål etter fint spill. Vi har jobbet med ting og ser det igjen. Spillerne skal ha honnør for det. Men så kommer det feil, og da skjer det noe med hodene våre, konstaterer Åge Hareide overfor rbkweb.no.

- Hva gikk galt?

- Det var ganske mange ting som gikk galt. Vi gjør litt for store feil til å vinne fotballkamper, og det blir en tung reise for oss.

- Sjøl om vi prøver, blir vi frustrerte når vi kommer bakpå på en litt for lettvint måte. Det er vanskelig å få spilt fotball når du føler at du har grepet på det og så får mål i mot. Så blir det en feil til, og plutselig er det nesten "game over".

- Vi hadde all verdens intensjoner om å reise oss i 2. omgang, men vi får også 0-3 på en litt for lettvint måte. Da blir det vanskelig.

- Sluttspurten kom fem-ti minutter for seint.

- Ja, det blir for seint til at vi får med oss poeng. Likevel prøver guttene så godt som de kan. De skal ha ros for at de kommer tilbake på 0-3.

- Dere har nå to strake tap.

- Vi syns at vi har blitt litt for hardt straffet på merkelige måter underveis i de to siste kampene. Vi fikk ikke særlig hjelp av dommeren i Stavanger, som dømmer straffe når det er utenfor 16-meteren. Så gjør André en sjelden feil, som gjør at også den reisen blir ganske tung.

- Vi får en lignende situasjon i dag med hands i 16-meteren i 1. omgang. Også er det et keeperarbeid som er langt svakere enn det som Julian står for. Julian har vært i god form, og jeg vet ikke helt hva som skjedde. Jeg får snakke litt mer med ham.

- Og Eddi slår Bamba gjennom på mål nummer to. Vi kan ikke gjøre annet enn å prøve å ta det bort. Vi må stå sammen som et lag og ikke skylde på enkeltspillere.

- Burde du ha byttet mer på laget etter tapet for Viking?

- Jeg vet ikke. Det er mange ting man kan se på i ettertid. Vi har to mann ute med skader og to mann i karantene i Oslo, så det er litt tynt. De som er utpå gjør en bra jobb. Vi gjør to offensive bytter i løpet av kampen for å forsøke å pumpe litt mer energi inn i laget.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det  skjer noe med hodene våre» i forumet! Diskutér «- Det skjer noe med hodene våre» i forumet!