Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det er irriterende
Skrevet av Thomas Myren, 1. juli 2020, 23:52

Trond Henriksen mislikte hvordan Vålerenga utlignet.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Faen! Det er så synd at det skal komme et dødballmål. Det hadde vært greit nok om de hadde scoret et spillemål, men når vi klarte å rydde opp, så kom det i stedet på dødball, der vi egentlig bruker å være ganske bra. Det er litt irriterende, innrømmer Henriksen overfor rbkweb.no.

- Hvordan oppsummerer du kampen?

- Jeg syns vi er OK både i forsvarsspillet og i det etablerte angrepsspillet, men så detter vi i andreomgangen. Vi klarer ikke å etablere spill med ballen, og det er klart at det blir det tungt å jobbe forsvarsmessig.

- Vi jobber i og for seg greit for de greier ikke å skape veldig mye eller komme helt gjennom, men hver gang vi sjøl får ballen, blir vi litt for ivrige på å komme framover. Så taper vi den igjen og må jobbe. Vi legger ned noen meter, og det blir tungt etter hvert.

- Etter de scorer syns jeg vi kommer littegrann igjen, men på langt nær med nok styrke og kraft til å avgjøre kampen.

- Utover kampen ser du at spillerne møter litt veggen. Det har vært fryktelig mange kamper på kort tid. Etter Stabæk-kampen er det ei uke som blir litt mer normal, sånn at man kan ta seg litt igjen.

- 1-1 forsterker inntrykket av en dårlig seriestart.

- Vi har ikke hatt noen god serieinnledning, det er det ikke noen tvil om. Vi fikk heldigvis en trepoenger sist og ett poeng nå, men vi skulle hatt tre poeng nå òg.

- Vi får bare evaluere og ta med oss det beste ut fra denne kampen. Så får vi gå videre inn mot Stabæk-kampen. Vi går selvfølgelig for en trepoenger der.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Var du i tvil om du skulle starte med Ceide?

- Nei, jeg syns Emil gjør en god kamp. Han ble så sliten at han måtte ut, men han var en av dem som skapte mest i angrepsrekka. Emil har et kjempestort potensial.

- Dermed er han med i diskusjonen om fornyet tillit mot Stabæk - sjøl om Adegbenro kanskje er tilbake?

- Absolutt! Det er han. Jeg syns han gjør et godt inntrykk. Han er god i 1. omgang. Hadde han hatt litt flaks, så hadde han vært enda mer involvert i målet.

- I tillegg til Børven fikk Brattbakk debuten sin på slutten.

- Pål gikk tom, og jeg tenkte at Filip er den mest typiske Rosenborg-kanten i troppen. Hadde vi fått ei bakromspasning, som han kunne ha startet på, så hadde han både uthvilt kropp og farten som kunne ha gjort at vi hadde bikket kampen vår vei lell.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er irriterende» i forumet! Diskutér «- Det er irriterende» i forumet!