Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Deilig å komme i gang med en scoring
Skrevet av Thomas Myren, 30. mai 2020, 16:43

Kristoffer Zachariassen scoret det siste målet før pandemipausen og det første etter.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det har jeg ikke tenkt på! Det er alltid deilig å komme i gang med en scoring, smiler den ikke lenger helt så nyinnkjøpte indreløperen til rbkweb.no.

Sånn som i 3-1-seieren for tre måneder siden var Bodø/Glimt motstander. Og igjen ble målet skapt ute til venstre:

- Det er Sammy som kjører en piruett på siden. Han slår et perfekt innlegg, som jeg bare kan styre i mål. Det var deilig å se ballen gå inn; keeper hadde en hanske på den, kommenterer Zachariassen.

- Hvordan oppsummerer du kampen?

- Det var skikkelig deilig å komme i gang igjen! Vi har fått trent godt og mye, men det er noe annet å ta på deg kampdrakten og møte elleve nye folk.

- Jeg syns vi får en veldig fin gjennomkjøring i dag. Vi slipper til lite og kunne absolutt ha fått et par mål til. Det er en fin pekepinn på hvordan vi ligger an.

- Jeg syns alt i alt at vi spiller en solid kamp. Glimt skaper veldig lite. De får et par sjanser på slutten, men det er litt sånn som skjer når vi gjør så masse bytter.

- Hva tenker du om status drøye to uker før seriestart?

- Jeg syns det ser virkelig bra ut. Vi kjenner hverandre på banen og vet hvordan vi skal ligge. Jeg syns presset sitter ganske bra. I hvert fall i 1. omgang får vi et par veldig gunstige brudd, som vi kunne ha utnyttet bedre for å få punktert kampen.

- Det virker fortsatt litt usikkert hvem som skal starte på midtbanen mot Kristiansund. Hva tenker du om det?

- Det er mange om beinet og tøff konkurranse om å få spille på midten. Det er mange gode spillere som kjemper og som er i form samtidig. Vi får bare se hvem som tilriver seg startplassene når sesongen begynner. Det er veldig åpent.

- Er usikkerheten litt uheldig?

- Nei, ikke i det hele tatt! Det er mer at du føler at du må være på tå hev hele tiden for å få den ene plassen. Alle fotballspillere drømmer om og jobber for å få plass i startelleveren. Det er mer en fin konkurranse enn usikkerhet.

- Er du spent på å få Skjelbred som ny lagkamerat allerede om én måned?

- Ja, han er en klassespiller. Jeg har sett noen kamper nå fra Tyskland, og du ser at han har vanvittig høyt nivå. Så det gleder jeg meg til!

- Og da blir konkurransen på midtbanen enda tøffere.

- Ja, da blir det selvfølgelig enda tøffere konkurranse.

- Hvordan skal dere bruke de siste ukene før seriestart?

- Jeg tipper at det blir veldig mye av det samme som vi har trent på de siste månedene. Vi kjenner igjen mye av det som vi trener på i treningsukene i kamp, og det er det viktigste. Også handler det om å utnytte de overgangsmulighetene som vi får når vi får høye og fine brudd som i dag. Får vi utnyttet dem enda bedre, så ser vi skumle ut.

- Det er en god følelse at det bare er to uker igjen?

- Det vil ikke tro hvor deilig det er! Det blir helt fantastisk å komme i gang med skikkelige kamper. Det gleder jeg meg virkelig til.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Deilig å komme i gang med en scoring» i forumet! Diskutér «- Deilig å komme i gang med en scoring» i forumet!