Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Ikke noen førsteellever
Skrevet av Thomas Myren, 30. mai 2020, 16:11

Eirik Horneland toner ned laguttaket mot Bodø/Glimt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var ikke noen førsteellever i dag. Tanken var å få to stabilt gode omganger. Vi måtte sørge for at vi hadde nok rutine i begge omgangene, sånn at det ikke bare ble ungdommene til slutt. Det var ingen som var ute av førsteelleveren i dag, slår Horneland fast overfor rbkweb.no.

- Så Hovland og Konradsen skal ikke være så veldig skuffet over at de ikke fikk starte?

- Nei. Vi ønsket å få i gang alle stopperne og alle fem indreløperne. Vegar og Pål var utilgjengelige. Ellers var det bare Julian som ikke kom i gang i dag, men han står mot Stjørdals-Blink.

- Hvordan var det endelig å spille kamp igjen?

- Det var deilig for alle å spille sammen og ikke mot hverandre. Det var en fin følelse.

- Hvordan oppsummerer du 1-0 over Glimt?

- Det er variabelt. Jeg syns at noen perioder er veldig bra, mens i andre perioder er vi slurvete og for lite organiserte.

- Dere skapte få sjanser i 2. omgang.

- Vi bruker 19 mann i dag, og det blir flyttet litt rundt på enkelte. Det var viktig for oss å få i gang alle spillerne, men det går utover det relasjonelle.

- Men vi skal skape enda mer. Vi kommer oss ofte opp til 16-meteren i 2. omgang, men vi er litt for lite gjennombruddshissige og farlige.

- Hvordan syns du Trondsen gjorde det som venstreback?

- Jeg syns han klarte seg fint. Han har spilt lite back de siste årene, men jeg syns han stengte sida si godt. Han har to-tre fine "overlap" med Sammy. Han spilte trygt og godt, men har mer å ta ut.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ikke noen førsteellever» i forumet! Diskutér «- Ikke noen førsteellever» i forumet!