Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Utsatt EM kan forlenge karrieren
Skrevet av Thomas Myren, 17. mars 2020, 20:13

Tore Reginiussen innrømmer at han kan bli fristet til å ta en ny sesong i Rosenborg dersom Norge kvalifiserer seg for det utsatte EM-sluttspillet neste år.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- I utgangspunktet vil man vurdere det sterkere, ja. Men jeg kan ikke med sikkerhet si at jeg kommer til å fortsette. Det er ikke sikkert at jeg er med i landslagsdiskusjonen neste år heller. Men det er klart at å spille mesterskap er en drøm, og får jeg og Norge en mulighet, vil man definitivt vurdere det sterkt, uttaler Reginiussen til Nidaros.

UEFA bestemte i ettermiddag å utsette EM på grunn av koronaviruset. Omspillskampene til Norge mot Serbia og vinneren av Skottland - Israel er i første omgang utsatt fra månedsskiftet til juni. Trolig blir Reginiussen med i troppen til de to kampene som kan sikre den første norske deltakelsen på 21 år.

- Det høres sikkert ulogisk ut for mange å skulle gi seg rett før. Men det er ikke noe jeg har tenkt så mye på. Det får vi ta når den tid kommer, jeg har ikke tenkt så langt, kommenterer midtstopperen.

Han spekulerte i å legge opp allerede i fjor, men forlenget kontrakten med ett år.

- Det blir nok siste sesong med mindre det for eksempel ikke er mulig å avvikle hele sesongen år. Da må jeg vurdere, for man gir seg vel ikke midt i en sesong, blunker Reginiussen, som mistet forrige treningskamp grunnet lyskeskade.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Utsatt EM kan forlenge karrieren» i forumet! Diskutér «Utsatt EM kan forlenge karrieren» i forumet!