Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Handler om å komme inn i en rytme
Skrevet av Thomas Myren, 8. mars 2020, 23:00

Carlo Holse har startet som venstreving i tre strake treningskamper for Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er alltid deilig å spille kamper. Det handler om å komme inn i en rytme, og det gjør du kun hvis du spiller hver gang, slår Holse fast overfor rbkweb.no.

Den nye dansken har utnyttet at verken Samuel Adegbenro eller Emil Ceide har vært klare til å spille særlig mye de siste ukene.

- Akkurat nå er det venstre kant, men jeg kan dekke flere posisjoner. Vi får se når serien starter. Jeg kan spille i flere posisjoner og spiller der hvor Eirik vil ha meg til å spille, hvor han ser at jeg bidrar mest til laget, kommenterer Holse.

- Hva tar dere med fra kampen mot Bodø/Glimt?

- Det var en vanskelig 1. omgang. Det er en enklere 2. omgang, der plassen blir større og vi kan kjøre våre omstillinger. Kampen måtte åpne seg først.

- Hva tenker du om status én måned før seriestart?

- Fint! Det er forbedring defensivt. Vi slipper bare inn ett mål, som er betydelig bedre enn sist og uken før der igjen. Vi arbeider mye med det defensive, og vi viser at det er forbedret. Og som vi kan se, scorer vi alltid mange mål.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Handler om  å komme inn i en rytme» i forumet! Diskutér «- Handler om å komme inn i en rytme» i forumet!