Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Må få i gang de variantene som vi øver på
Skrevet av Thomas Myren, 28. februar 2020, 07:21

Kristoffer Zachariassen syns ikke at det har løsnet spillemessig for Rosenborg i treningskampene.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi må bygge videre på de spillvariantene som vi trener på i hverdagen og få vist dem fram i kamp. Også må vi spille i det tempoet som vi trener i. Vi har hatt et høyere tempo i treningsukene enn det som vi hadde i kampen mot Ranheim, innrømmer Zachariassen overfor rbkweb.no.

- Så nå må vi ut og få enda mer tempo på spillet og få i gang de variantene som vi øver på i hverdagene. Også må vi holde nullen. Det hadde vært kjekt.

- Hvordan blir det å møte ny eliteseriemotstander i form av Odd?

- Det skal bli deilig å få revansjert oss. Opplevelsen i seg sjøl mot Kristiansund var grei, men resultatet ble dårlig. Vi skal ut og prøve å spille god fotball. Forhåpentligvis får vi en skikkelig god opplevelse. Det hadde smakt.

- I hvor stor grad har du sjøl har greid å vise deg fram i treningskampene så langt?

- Jeg syns det har gått greit, men jeg føler at jeg har enda mer å by på. Jeg skal bare fortsette å utvikle meg, bli enda bedre og forhåpentligvis vise meg enda mer fram.

- Du er uansett i gang med målscoringa.

- Det er alltid godt! Nå må jeg bare få i gang noen assists også. Så blir dette bra.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Må få i gang de variantene som vi øver på» i forumet! Diskutér «- Må få i gang de variantene som vi øver på» i forumet!