Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- En annen verden
Skrevet av Thomas Myren, 27. februar 2020, 19:07

Anders Konradsen er lettet over endelig å kunne spille fotball uten smerter igjen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er godt. Det har føltes som en lang prosess med opptrening etter operasjonen, så det er deilig å være på beina og være spilleklar igjen, smiler Konradsen til rbkweb.no.

Indreløperen er tilbake på banen i treningskampen mot Odd i morgen etter dobbel akillesoperasjon for fire måneder siden.

- Det ble omtrent som planlagt, så ting har gått etter planen. Vi har vært nøye og fått gjort ting skikkelig. Det føles ganske greit, kommenterer Konradsen.

- Hvordan er kroppen i øyeblikket?

- Det viktigste er at jeg er kvitt smertene, som jeg hadde i fjor. Den fysiske formen er på vei oppover, og det vil hjelpe å begynne å spille kamper. For det er selvfølgelig en del å gå på. Men det er fortsatt tid fram til seriestart.

- Du trener altså helt uten smerter?

- Ja, det er en annen verden på trening nå enn før operasjonen. Jeg håper at det fortsetter sånn, sånn at jeg kan bygge fotballform intensivt og godt.

- Har du nok tid til å bli ordentlig klar til seriestart?

- Ja, det vil jeg si. Nå er jeg 100 prosent herfra og ut, og det er vel fem uker igjen. Det er omtrent som ei vanlig oppkjøring i de fleste andre land. Det er nok tid.

- Hvordan blir det å møte Odd i morgen?

- Det er en tøff bortebane, så det blir god trening. Vi får bare sanke gode opplevelser gjennom å vinne kamper på bortebane og kunstgress.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En annen verden» i forumet! Diskutér «- En annen verden» i forumet!